Sztárhírek - Liptai Claudia végképp eltűnik az életünkből

Immár bizonyság, amit sokáig csak találgattak, Liptai Claudia eltűnik a képernyőről, már a Jóban Rosszban sorozatból is kiírták. A nehezedő gazdasági körülmények? A körülötte kialakuló botrányok? Mi az igazi ok? Netán ő akarta így? Tegnap a TV2 is megerősítette, hogy Liptai Claudiát egy "tragikus karambol" ürügyén eltávolítják a sorozatból, valahogy úgy, ahogy annak idején egy "gyilkosság" révén szabadultak meg a szintén csúcsgázsit kapott Gregor Bernadettől. "Végre megölhettelek!"- búcsúzott el viccesen Claudiától  a sorozat producere Nagy Tamás.
Liptai Claudia mindezzel egy időben perrel fenyegette meg mindazokat, akik a napokban azt állították, hogy pánikbetegként rosszul lett, sőt "hallucinált".
A műsorvezetőnek nincs jövő évi nagyszabású műsorra szóló szerződése egyetlen tévécsatornával sem, így a szappanoperából való távozás azt jelenti, hogy Liptai Claudia eltűnik az életünkből. Hogy mi jön most?  Íme, néhány árulkodó mondat a Mokka egyik adásából: "A kicsi gyerek frissen tart, ebben reménykedem, úgyhogy a második gyerekemet is meg fogom majd szülni, előbb vagy utóbb." Kollegái is többször fecsegtek arról,  hogy Liptai Claudia  leghőbb vágya az, hogy ötéves lányának kistestvére legyen. Annál is inkább, mert gyerekkorában neki is leginkább egy testvér hiányzott.  Márpedig, ha Claudia akar valamit, azt tűzön-vízen keresztülviszi. A "gólyahír"  hivatalos bejelentése vagy kiszivárgása már nem sokáig várat magára!