Kitört a VV5 legnagyobb balhéja Cristofel és Péter között – Való Világ 5

A Való Világ 5 legnagyobb balhéja tört ki Cristofel és Péter között. Még a szerkesztőket is meglepte a villalakók viselkedése. Feszegetik a VV5 szabályainak határait. Úgy tűnik nincs már messze a verekedés sem annak ellenére, hogy tudják a versenytársak testi épségének veszélyeztetése kizárást von maga után.
Dya büntetést kapott, mert nem viselte a mikróportot. Dya lett a WC-s néni. Minden villalakó WC-zése után Dyának be kell mennie és le kell ellenőriznie, rendben kell tartania a WC-t. Dya ezen teljesen kiakadt. “Veronika pottyantani mentél?” tette fel a WC-s néni és Attila a kérdést Veronikának. Ezen Veronika és Dya összeveszett. “Ez az! Tudom kire tenni a jelemet!” örömködött gúnyosan Dya.
Gergő leadta a villamesterséget és Shadi kapta ezt meg. Shadit Vera és Peti is arra presszionálta, hogy legyen kemény a többiekkel. Shadi igyekezett is eleget tenni ennek. Felosztotta a takarítási feladatokat a többi villalakó között. Vera, Cristofel, Péter és Shadi szövetséget kötött a villa rendbetételére. Biztosították Shadit arról, hogy támogatják a takarítás rendbetételében. “Itt a lehetőség arra, hogy letörjük a kezdeti hatos szarvát, hogy nem akkora királyok!” mondta Péter.
Mindenki írja le őszintén a VV5 villában kivel van baja.
Le kellett minden villalakónak írnia a kritikát arról, akit leginkább gyűlöl.  Nem meglepő módon Cristofel Attiláról írt. Annamari Péterről írt, melybe belecsempészte féltékenységét is Verával kapcsolatban. Csabát Gergő kevésnek találja a VV5-be és ezt le is írta neki kritikaként. Veronika a reggeli incidens után Dyáról írt kritikát.
Lányok szolgák voltak a VV5-ben.
A lányok cselédek lettek és a fiúk bármire megkérhették őket. Cristofel rögtön kapott is az alkalmon és megkérte Kingát egy fürdetésre. Attila kíváncsian nyitott rájuk a fürdőben. Cristofel erre úgy döntött emeli a tétet és mindenét megmosdatta Kingával. Persze Veronika enne nem örült. Egymást vigasztalták Attilával.
A következő feladatban a lányoknak át kellett öltözniük erotikus ruhába és árnyjáték tánccal kellett szórakoztatniuk a villa urait, melyet az urak pontoztak.
Az első helyet Annamari szerezte meg, aki még egy széket is bevont a játékba.
Cristofel és Péter összeveszett.
Cristofel Vera párnája alá tojásokat tett. A gond az volt, hogy Péter találta meg ezeket a tojásokat. Úgy gondolta, hogy azonnal Cristofel arcába vágja.
Cristofel éktelen haragra gerjedt és először a mustárt nyomta Péter arcába, majd a tejet vágta a földhöz.
Péter bevonult a fürdőszobába átgondolni az eseményeket. Rájött, hogy ez kizárással is járhat! Behívta Cristofelt, hogy tisztázzák a dolgot. Végül egy jót nevettek az egészen és Cristofel elfogadta a bocsánatkérést. Úgy tűnik Péternek a nagy konspirátornak is megvan a gyenge pontja és ez most kiderült!