Dzsudzsák és Zimány szakításának híre terjed

Talán már a kételkedők is kezdték elhinni, hogy Dzsudzsák Balázs és Zimány Linda esetében tökéletes sztárpár van születőben, ám a hírek szerint szakítottak a szerelmesek. 
Az Anzsi Mahacskala újdonsült sztárjának szerelmét sokan kételkedve fogadták. Zimány Linda azonban igyekezett félretenni a rosszmájú megjegyzéseket és próbált csak szerelmére koncentrálni. Még a Holdra is követte volna kedvesét, ha úgy alakult volna. Ha a Holdra nem is, de egészen Moszkváig utazott párja miatt, ahol közös életüket tervezték.
Most azonban olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint véget ért a tíz hónapja tartó kapcsolatuk. A negatív híreket Linda sajtósán keresztül cáfolta, ahogyan tette ezt akkor is, amikor kialakulóban volt a focistával a kapcsolata. A hírt egyenlőre egyik fél sem kívánta megerősíteni, ám a közösségi oldalak soraiban Linda barátainak részéről sokan biztató és vigasztaló üzeneteket vélnek felfedezni. Balázs ismerősei szerint az is elegendő jel, hogy a lány nem követte kedvesét a Moszkvába visszavezető úton a finnek elleni selejtező után.