Négyesben szexeltek Másáék és Szilóék az Összeesküvőkben

Négyes szexpartiba bonyolódtak a szereplők az ÖsszeEsküvők Rezidenciáján. Renike és Szilo, valamint Mása és Marci egyszerre, egymás melletti ágyakon áldozott az élvezetek oltárán. Renike Szilóval, Mása pedig Marcival feküdt le az ÖsszeEsküvők Rezidenciáján. Ez idáig nem is lenne nagy meglepetés, hiszen fiatal, csinos nőkről és helyes pasikról van szó, az azonban már több mint pikáns, hogy a két pár úgy adta át magát az élvezeteknek, hogy a másik duó épp mellettük hentergett. Miután Renike és Mása átköltözött a fiúk házába, elszabadultak az ösztönök. A lányok a többhetes szexmegvonás után nem tudták türtőztetni magukat, ugyanúgy, ahogy a fiúk sem. A valóságshow vagány csaja, Renike már a fürdőben hagyta, hogy a nagydumás srác megérintse teste legintimebb porcikáit, majd hosszú percekig csókolóztak és simogatták egymást a kádban. A nedves élvezkedés után az ágyba indultak, hogy ott folytassák, amit elkezdtek, ezzel átadták helyüket a kádban a laza Mariánnak és az elszánt Másának. Kis idő múlva már Marciék is fekvő pozícióba helyezték magukat, és így az egymás szomszédságában lévő ágyakban a két, vágyainak parancsolni nem tudó pár egyszerre szerelmeskedett. A kamerák előtt látszott, hogy míg Marián és Mása csupán szöszmötölt egymáson, addig Renikéék nem fogták vissza magukat, és beteljesítették az aktust.
Renike édesanyja, Krisztina azonban úgy látja, valójában nem is történt semmi, bár a felvételek tanúsága szerint ezzel csupán sajátmagát ámítja. Lapunk kérdésére is csak elzárkózó választ adott, talán éppen azért, mert tudat alatt ki akarta zárni a gondolatot is, hogy lánya egy másik párral együtt szexelt.
– Biztos, hogy nem történt semmi! Egyszerűen azért, mert nem akarják kamerák előtt csinálni, mint ahogy nem is fogják. Nekem amúgy nagyon szimpatikus Szilo, mint minden férfi, aki a lányomnak az. Sokan szeretik Renikét, inkább ő az, aki ellenáll az ostromlóknak – mondta lapunknak Krisztina.