Hajdú közönség előtt vette elő Husika híres cicikéit

Hajdú Péter elővette a hatvanéves Cicciolina mellét! A Frizbi műsorvezetője rutinos mozdulatokkal kapta elő a világhírű didiket, Sarka Kata azonban egy cseppet sem örült a show-nak.
Legutóbb, amikor a Frizbi vendége volt, Cicciolina megígérte, hogy legközelebb megmutatja híres keblét, a Frizbi műsorvezetője pedig azonnal emlékeztette erre a műsor legutóbbi felvételén. A pornóipar nagyasszonya egyenesen Rómából érkezett Hajdú Péterhez, hogy elmesélje arab sejkekkel megesett kalandjait. A dubajozó pornósztárt cseppet sem feszélyezték Hajdú kérdései, sőt ő hozta zavarba a kétgyermekes apukát. Mindent elkövetett, hogy felkorbácsolja Hajdú férfiúi ösztöneit, fenekét rázta a műsorvezető arca előtt, széttárta a lábát, erotikus táncot lejtett. Attól sem jött zavarba, hogy Hajdú behajtotta rajta ígéretét.
– Odamegyek hozzád, és ha van merszed, te megmutatod a cicimet – magyarázta Cicciolina, és máris a műsorvezető mellett termett, akit a publikum zajosan biztatott.
A műsorvezető néhány másodperc hezitálás után két kézzel, láthatóan gyakorlott mozdulatokkal nyúlt a kebelcsoda dekoltázsába, kiszabadítva mellét a fűző szorításából. Rövid és zavart pózolás után farkasszemet nézett a keblekkel, majd visszamenekült az íróasztala mögé.
– Nekem feleségem és két szép gyermekem van – szabadkozott Hajdú.
– Láttál te már elég cicikét az életedben – somolygott Husika, miközben visszagyömöszölte helyére a két méretes dinnyét. A felvétel után Hajdú elmondta, nem volt egyszerű a döntés.
– Az első gondolatom az volt: úristen, mit szól ehhez a feleségem! A közönség azonban szemmel láthatóan élvezte – magyarázta a TV2 ásza. Párja, Sarka Kata valóban nem volt lelkes, amikor a történtekről kérdeztük. A feleség még szerdán, tőlünk hallott először az erotikus jelenetekről, és szinte azonnal bontotta is a vonalat. Tegnap, amikor ismét felhívtuk, csak szűkszavúan reagált.
– Nem vagyok kíváncsi Cicciolina erotikus táncára, a mellére pedig pláne nem. Tudom, hogy csak a műsor miatt történt mindez, mégis dühös vagyok. Peti ugyan telefonon felkészített rá, hogy mi zajlott a felvételen, de amikor megláttam a képeket, sokkolt a látvány – nyilatkozta a csinos kismama, hozzátéve, hogy férje sem úszta meg otthon fejmosás nélkül.