Sztárhírek - A Sugarloaf egykori énekesnője a Megasztár 6 -ban

A tehetségkutató műsorokba jelentkezők számára a verseny egy új és szebb jövőt jelent, míg mások az újrakezdést vagy visszatérést remélik tőle. Így van ezzel Kövér Erika is a Sugarloaf egykori énekesnője, aki szeretne visszakerülni a zeneiparba a Megasztár 6 -nak köszönhetően.
Egyéni céljai megvalósításával hagyta el a népszerű bandát Kövér Erika, aki Dér Heni váltott a Sugarloaf énekesnői pozíciójában. Erika már kissé bánja akkori döntését, mert úgy érzi, hogy akkori kapcsolatába vetett hite tette tönkre a sikeres pályáját. Egy szakmabélivel ismerkedett meg, akivel mind a magánéletben, mind pedig a zenélésben közös jövőt terveztek, ám végül mind a két útjuk zátonyra futott, így eltűnt a közönség szeme elől.
Era a Megasztár 6-tól lehetőséget kapott az újrakezdésre és egy jó produkcióval talán elkezdheti újjáépíteni énekesi karrierjét. Nem is vágyik ennél jobban semmi másra, hiszen az elmúlt évek alatt számtalan nehézséggel kellett megküzdenie. Volt olyan szakasza is az életének, amikor annyira nehéz helyzetbe kerül, hogy a felnőtt filmek világát is kipróbálta a boldogulás reményében.
Most szeretné ha végleg száműzhetné az életéből a sanyarú fejezeteket és ismét azzal kereshetné kenyerét amihez a legjobban ért és ez nem más, mint az éneklés.
A múlt ellenére a Sugarloaf frontembere Tóth Szabi is örül annak, hogy Era ismét a színpadon áll és sok szerencsét kíván neki céljai eléréséhez.