Betiltott szerrel fogy Gáspár Győző

Gáspár Győzike úgy gondolja, hogy még a szörnyű mellékhatások sem tudják eltántorítani attól, hogy fogyása érdekében felhagyjon a Magyarországon betiltott gyógyszer szedésével. Bár saját bőrén is megtapasztalta milyen következményei vannak a tiltott fogyasztószernek, a mai napig szedi ha szükségét érzi.
A Gáspár Győzike által felelőtlenül szedett szert ugyan  már több éve kivonták a forgalomból, a showman bevallása szerint könnyű szerrel hozzá tud jutni viszonylag alacsony áron.
Ő azt állítja, hogy ennek segítségével szabadult meg 21 kilótól, veszélybe sodorva azokat, akik a fogyásuk érdekében igen sok mindenre hajlandóak lennének. A szer nem hiába került azonban betiltásra, hiszen az életfunkciókat is veszélyezteti. Étvágycsökkentő hatása mellett rendkívül szapora szívverést okoz és gyakran napokig álmatlanság gyötri annak szedőjét, így végül kimerültség következtében kórházi ellátásra szorul az illető.
Győző nem törődik az intelmekkel, hiszen úgy véli az élet is veszélyes. A jelenleg 89 kilós családfő még négy kilót szeretne leadni, így nem törődik a rá leselkedő veszéllyel. Elmondása szerint Bea asszony is próbálkozott a szerrel, ám ő rosszul lett és nem szedte tovább.
Szakemberek kifejezetten felhívják a figyelmet a felelőtlen fogyókúra veszélyeire és azt is elmondták, hogy gyakorlatilag az életét kockáztatja az, aki a fogyás ezen formáját választja.