Sztárhírek - Liptai Claudia először mesélt új szerelméről

Liptai Claudia néhány hónapja vágott bele a cukrász mesterség kitanulásába, de nemcsak egy új szakmát kapott, hanem egy férfit is. Pataki Ádámot, a Pataki cukrászda tulajdonosát gyakorlatán ismerte meg, a háromgyerekes apuka pedig azóta megromlott házasságát is felbontotta a műsorvezető miatt.
Claudia ugyan nem tagadta, de eddig nem nyilatkozott új kapcsolata részleteiről, és most is csak szűkszavúan beszélt szerelméről. "Az, hogy boldog vagyok, az biztos. Van egy férfi az életemben, akit nagyon-nagyon szeretek, nagyon tisztelek, és nagyon sokat tesz hozzá az én életemhez" - mondta az Aktívnak Clau, aki arra is választ adott, hogy miért szokta beavatni a nyilvánosságot friss párkapcsolataiba.
"Azért szoktam a kapcsolataimat kiadni ideje korán a sajtónak, hogy békén hagyjanak, de ez persze el is ronthatja vagy tönkre is teheti a kapcsolatot, mert tényleg nehéz azoknak az embereknek elviselni mindezt, akik nem ebben a közegben élnek. Senki nem tudja, hogy mivel jár ez. Ádám se tudta, de le a kalappal előtte, ahogyan ezt viseli" - árulta el a műsorvezető, aki ősszel, egy év kihagyás után újra képernyőre kerül.