Sztárhírek 2012 - Oláh Gergő nyerte az X-faktort

A döntöben mindkét énekes csúcsformában énekelt, ám a nézők végül úgy döntöttek Oláh Gergő az, akiben valóban megvan az a bizonyos faktor. A salgótarjáni kétgyermekes édesapa szoros küzdelmet folytatott a tizenkilenc éves Antal Timivel, hiszen a műsor végén már csak két százalék volt a különbség a két döntős között.
Gergő soha sem tagadta, hogy élete legnagyobb álma a győzelem és a tehetségkutató vége felé ő is és a családja is úgy nyilatkoztak, mint akik biztosak a sikerben. Mégis amikor Ördög Nóra kimondta Gergő nevét, a korábban közmunkából élő fiú percekig térdre rogyva csak zokogott. Nem akarta elhinni, hogy álma beteljesült.
Gergő a győztes dalát is elcsukló hangon énekelte.
Könnyeivel küszködött Geszti Péter is.
Az After X-ben tovább folytatódott a sírás. - Tudtam, hogy meg fogja csinálni. A gyermekeiért, a családjáért - mondta sírva Gergő felesége. - Életemben kétszer éreztem ehhez hasonlót, amikor a lányom és a fiam megszületett - nyilatkozta meghatottan Gergő.
A legjobb hangú énekes mentora is hasonló hasonlattal élt. - A feleségem mondta, hogy a gyerekeid születése olyan, mintha a testeden kívül dobogna a szíved. Most is ezt érzem. Ráadásul nekem csak lányaim vannak, de lett egy fiam is - törölgette könnyeit Geszti.