Sztárhírek - Vajna Timi bérelt repülője többmillióba kerülhetett

Andy Vajna hiába adta el magángépét, ifjú felesége továbbra sem szereti a menetrend szerinti járatokat.

Magángéppel jár nyaralni Vajna Timi, aki húgával, Lillával együtt fürdőzik a luxusban - boncolgatja a producerné nyaralásról feltöltött fotóit a Bors.
Vajnáné cicivillantós ibizai vakációjáról mi is mutattunk már képeket, viszont a bulvárlap munkatársát a repülőgép előtt pózoló Timi ihlette meg jobban, főleg azért, mert a pletykák szerint Andy Vajna megtiltotta feleségének a hivalkodást, sőt talán magángépét sem véletlenül adta el nemrégiben. Timi azért továbbra is szeret bérelt repülővel utazni, ennek költségeit pedig a Bors egy szakértővel számíttatta ki.
"Óránként 2200 eurót kell fizetni a gépért, az mindegy, hány utast szállít, az azonban fontos, hogy oda-vissza ki kell fizetni. Budapest és Ibiza között négy óra a repülési idő, ami átszámítva több mint ötmillió forintot jelent. A gépet két pilóta vezeti, akiknek az elszállásáról is gondoskodni kell egy hosszabb utazás során. Úgy is dönthet a vevő, hogy visszaküldi a gépet, de akkor értelemszerűen négyszer teszi meg a távot, ami jelen esetben több mint tízmillió forintot jelent" - tudhatjuk meg a cikkből.
A napilap szerette volna megkérdezni Vajna feleségét, hogy érezték magukat a nyaraláson, és férje is velük tartott-e, de lapzártáig nem érkezett válasz a kérdésekre.