Sztárhírek - Hónapokat töltenek Thaiföldön Bódi Gusztiék

Két hónapos vakáción pihen Bódi Guszti és Margó. Mielőtt irigyelnénk őket, tudni kell, hogy nem csak a napfény vonzza őket a Távol-Keletre. Gusztit a szívével kezelik a tengerparti paradicsomban. December eleje óta egyetlen koncertet sem adott a mulatós zene legfelkapottabb házaspárja, Bódi Guszti és Margó. Szőrén-szálán eltűntek, ha nem lenne Facebook oldaluk, akár aggódhatnánk is értük. A közösségi portál azonban betekintést enged hétköznapjaikba, és a világhálón megosztott fotóikból az derül ki, hogy nagyon is jól érzik magukat. Margó és Guszti két hónapja Thaiföld tengerpartján ejtőzik paradicsomi körülmények között. Fiuk, Csabi szerint szülei megdolgoztak a nyaralásért, amely ráadásul egészségügyi túra is. Sokan úgy hiszik, hogy aki Thaiföldön nyaral, az biztosan dúsgazdag, mondja Bódi Csabi. Ezzel szemben a szüleim közel egy évig gyűjtenek erre a két hónapos kiruccanásra, ami egyébként annál olcsóbb, minél több időt tölt kint az ember. Egy hétre nem is érdemes kimenni, mert a repülőjegy drága, de ha kint vagy egy hónapot, már megéri, mert napi kétezer forintból élsz meg úgy, hogy dőzsölsz, eszel-iszol. A szüleim egyébként egy házat bérelnek a parton, van saját medencéjük is, gyönyörű a hely.
Csabi azt is elmesélte, hogy az édesapjának, Gusztinak miért annyira fontos ez az út. Apu szíve nem tökéletes, kint különböző szívizom- és immunerősítő kezeléseket kap.
Erre nagy szüksége van, mert a két hónapos kikapcsolódásuk után tíz hónapig úgy zakatolnak, mint a gőzhenger. Még csak február van, de már most negyvenhat lekötött bulijuk van, készül az új lemez, és én is új dalon dolgozom. Hálásak vagyunk a sorsnak, hogy módunkban áll megspórolni egy ilyen utat. Remélem, feltöltődve jönnek haza anyuék, és megint együtt lesz a család. Örülök mindig, ha pihenni mennek, de közben nagyon hiányoznak.