Sztárhírek - Megkezdődött a 2012 Eurovíziós Dalfesztivál előválogatása - Vajon melyik lesz a befutó?

Megkezdék az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatására beérkezett pályázatok szelektálását. Egy szakmai zsűri és a közönség dönt arról, ki képviselje 2012-ben Magyarországot Bakuban. Idén kifejezetten nagy volt az érdeklődés az Eurovíziós Dalfesztivál iránt: majdnem 200 pályázat érkezett be ismert és kevésbé ismert magyar előadóktól. Kiszivárgott információk szerint több X-faktoros (például Vastag Csaba, Janicsák Veca, Lil C, a Rocktenors, az Ikrek, az Apolló23, Gyurcsik Tibor) és Megasztáros (mint Caramel, Tolvai Renáta, Kökény Attila, Kállai-Saunders András, Bencsik Tamara) szerepel a listán, de állítólag neveztek a versenyre a magyar zenei iparban évtizedek óta dolgozó előadók is, mint például Zséda vagy Szandi. Az idei favoritnak Király Lindát tartják. De nagy esélye van például Tóth Gabinak is. Az is megtörténhet, hogy egy eddig még ismeretlen előadó dalát szereti meg a közönség.
A beérkezett pályázatokat egy szakmai stáb hallgatja meg, ezek közül kerül ki az a 20 dal, melyeket január végén egy többfordulós élő műsor keretein belül mutathatnak be az előadók. Itt már a közönség szavazata is számít, így tulajdonképpen bárki beleszólhat abba, hogy 2012-ben ki képviselje Magyarországot Azerbajdzsánban.
A nézők mellett egy szakmai zsűri is beleszól a döntésbe, köztük Csiszár Jenő, vagy a tavalyi induló, Wolf Kati.
Ön szerint ki lenne a legalkalmasabb arra, hogy idén Magyarország színeiben induljon az Eurovíziós Dalfesztiválon? Vagy abból a szemszögből is nézhetjük a dolgot, hogy kinek lenne a legnagyobb esélye, hogy jó eredményt érjen el Bakuban...