Sztárhírek - Örökbe fogadták Damu Rolandot

Damu Roland megszakított minden kapcsolatot az édesanyjával, amiért gyermekkorában napi szinten verte. Azt mondja, az anyai szeretet hiánya mindig gyötörte, most azonban kapott egy pótmamát. A börtönből nemrég szabadult színészt egy volt rabtársa édesanyja, Irénke fogadta örökbe.
"Mostantól úgy ölelném át Rolandot, mint a saját fiam öccsét. Minden elvesztegetett anyai szeretetet megpróbálok megadni neki is, mintha az édesanyja lennék! Közös a sorsa fiaméval, Laci is aznap, húsvéthétfőn szabadult volna, mint Roland - számomra ez is jel, hogy két fiam lett -, de sajnos Laci feltételes szabadulását visszadobták az utolsó pillanatban. Rolandnak pótolni szeretném azt az anyai szeretetet, amit egész életében nélkülöznie kellett" - mondta az állítólag sohasem tapasztalt szeretetet adó hölgy a Blikknek, akivel együtt a színésznek most két pótanyukája is van.
"Ha pontosan az bántja, veri, akinek óvnia kéne, az kihat egy egész életre. Anyósomban egy olyan asszonyt tisztelhetek, aki becsületes és szerető anyukája Edinának, és már egy kicsit nekem is. Furcsa és jóleső érzés, hogy hirtelen két anyukám is lett. Boldoggá tesz, hogy másvalaki édesanyja sajátjaként ölel át, és Irénke próbálja pótolni a szülőanyámtól soha meg nem kapott szeretetet. Szívet melengető érzés számomra, ahogy az is, hogy a közösségi oldalamon közel 1800 kolléga és magánember szeretetét érzem, szinte naponta érkeznek az üzenetek, hogy hisznek ártatlanságomban" - tette hozzá Damu, aki nemrég kihúzta a gyufát Vajnánál.