Sztárhírek - Damu filmszerepet kapott: erőszakos férfit kéne alakítania

Jolly legújabb, Bombashéj című videoklipjét már több százezren nézték meg, ezért Big Man nevű producer barátjával úgy döntöttek, továbbgondolják a történetet és egy mozikba szánt vígjátékot készítenek. A főszerepre Damu Rolandot kérték fel, akivel már a tárgyalásokat is megkezdték.
"A pénz nem számít, bőven vannak szponzorok. Mozifilmet szeretnénk, és minél előbb el akarjuk kezdeni a munkálatokat. Tudjuk, hogy a börtön miatt alig van Damunak munkája, ezzel a filmmel visszatérhetne, és szakmailag jobbat nehezen találnánk nála. Ragaszkodunk hozzá" - kezdte a Borsnak Jolly, aki azt is elárulta, hogy milyen karaktert szántak a volt barátnőjét bántalmazó Rolandnak.
"A Bombashéj története szerint két szegény ember gazdagságról álmodozik. Szállodában dolgoznak, ők viszik el a parkolóba a vendégek autóit. Jön egy dúsgazdag férfi, akinek ellopják a kocsiját, és elindulnak csajozni, bulizni. Bemutatjuk az élet napos oldalát, és azt, hogy a hirtelen gazdagságot leginkább csak bűnözéssel, lopással, csalással lehet elérni. Roland játszaná az egyik figurát, aki erőszakos, durva, vagány."