Sztárhírek - Megint Pécsi Ildikó panaszkodik fia válása miatt

Már másfél éve zajlik Pártos Csilla és Szűcs Csaba válópere, de a negyedévenkénti tárgyalások mindig botrányba fulladnak. A legutóbbi alkalommal csupán abban egyeztek meg a felek, hogy közös 17 éves fiuk édesanyjánál marad, de a vagyonelosztásban továbbra se jutnak dűlőre.
Csaba ugyanis szétköltözésük után 10 nagy értékű ingatlant íratott szülei nevére, ezután pedig gyerektartást sem fizetett arra hivatkozva, hogy már nincs bevétele a lakások bérbeadásából. Annak a budai villának a tulajdonjoga is Pécsi Ildikóra szállt, amiben Pártos és gyermeke jelenleg is élnek, emiatt pedig különösen kényessé vált az ügy.
A válóper alakulásáról eddig szinte kivétel nélkül a színésznő nyilatkozott, de mostanában annyira belefáradt már a háborúskodásba, hogy a legutóbbi tárgyaláson nem is jelent meg, csupán egy levelet írt. Ezt a levelet Pártos Csilla állítólag méltatlan szavakkal illette, ezért pécsi újra elpanaszolta fájdalmait.
"Minden iraton úgy szerepelek, mint Pécsi Ildikó, és ötven­éves pályafutásom után már sokan ismernek és szeretnek. Ha engem bántanak, sokszor azt érzem, a közönségemet és a szeretteimet is bántják" - mondta a Borsnak a művész.