Sztárhírek - Az isteni szerencse állt mellénk

Szombaton tűz ütött ki Hajdú Péterék törökbálinti otthonában. A zárlatos telefontöltő okozta balesetről a tévés a Blikknek mesélt bővebben.
"Még belegondolni is szörnyű, hogy mi történhetett volna. Ebben a történetben több momentumnál is az isteni szerencse állt mellénk. Először akkor, hogy nem éjszakára tettem töltőre az egyik telefonomat, hanem csak reggel, hiszen úgy éjszaka, álmunkban ütött volna ki a tűz. A második óriási szerencse az volt, hogy Katának nem esett semmi baja, amikor oltotta a tüzet, mivel a lángok éppen a mosogató mellett csaptak fel.
Ami azt illeti, én is a kezem ügyébe kerülő legnagyobb edénnyel locsoltam volna a vizet rá, ahogyan Kata. A tűzoltóktól azonban megtudtuk, hálát adhatunk a sorsnak, mert agyoncsaphatta volna az áram. A harmadik pedig, hogy a kiskutyánk is megúszta a történteket, ugyanis ő gyakran van a konyhában, de előző este bezártuk az alagsorba, így neki sem esett baja" - mondta el a lapnak Hajdú, akiknél még vasárnap is egész nap szellőztetni kellett a fütszag miatt, de a konyha és az elektromos hálózat is felújításra szorul.