Sztárhírek 2013 - Több százezres, előnytelen fellépőruhát választott Radics Gigi

Hétszázezer forintba került az a ruha, amiben Radics Gigi vasárnap színpadra állt A Dalban. Az m1 vezető stylistja szerint rosszul választott az énekesnő.
Úgy fáj című dalával hatalmas sikert aratott Radics Gigi A Dal ( Eurovíziós Dalfesztivál ) középdöntôjében, fellépőruhája azonban nem tetszett az m1 vezető stylistjának. – Gigi nagyon szép lány, de ez a ruha nem az elônyös oldalát emeli ki – fejtette ki a véleményét a szakértő. –Nem tudom, hogy miért pont ezt adták rá – értetlenkedett tovább.
Az énekesnő stylistja egyébként még az adás elôtt feltöltött a rajongói oldalára egy képet Gigiről, ami sokaknak tetszett, bár néhány negatív kritika is becsúszott a gratulációk közé. Kíváncsiak voltunk, a ruhához mit szól egy külsős divatszakértő. – Ha szűk ruhát vesz fel, Giginek oda kell figyelnie, a teste melyik részét emeli ki – mondta a Borsnak Horváth Eszter stylist. – Szerintem jobban állt volna neki, ha kiengedi a haját ehhez a minihez.
Az emlegetett ruhadarab egyébként közel hétszázezer forintba került. – Gigi egy kézzel festett, hernyóselyem Dolce&Gabbana ruhát viselt – tudtuk meg az énekesnő menedzserétől, Sárdi Marianntól, akit szintén meglepett, hogy ilyen rossz kritikák érték Gigit. – Nem minket minősít, ha valaki leszól egy ilyen ruhát. Mi saját emberrel dolgozunk együtt, és úgy gondolom, jó úton járunk.
– Nagyon jól éreztem magam benne, együtt választottuk ki a stylistommal, Eli van Poyerrel – tette hozzá a mindössze 16 éves énekesnő, aki egyébként Swarowskikiegészítőket viselt vasárnap, ennek tükrében pedig elmondható, hogy több száz-ezer forintért öltöztetik a versenyre.