Sztárhírek - Damu bosszút forral volt rabtársa ellen

Damu Roland korábbi rabtársa tálalt ki a Story magazinban a színész viselkedéséről. Ritz Mihály szerint Damu a börtönben is agresszívan viselkedett, ápolatlan volt, és azzal is eldicsekedett, mit csinált exbarátnőjével, Palácsik Tímeával.
Az áprilisban szabadult sztár természetesen tagad, közösségi oldalán pedig arra kérte a börtönben megismert társait, hogy álljanak ki mellette - figyelt fel a bejegyzésre a Bors. "Tiszalöki rabtársaim!!! Tudom, hogy ciki, ha valaki börtönben ült! De, most segítsetek! Írjátok ki az idővonalatokra vagy e bejegyzés mellé, hogy mennyit segítettem a Ritz Mihálynak, akinek olyan büdös volt a szája, hogy nem lehetett mellette megmaradni! Gyertek és legyetek őszinték! Köszi, Roli!"
Habár a napilapnak sem Roland, sem pedig cellatársai nem akartak nyilatkozni, az egyik volt elítélt szót emelt a Facebookon.
"Ez várható volt, de ezt bent meg kellett volna tanulnod Rolcsi! Egy pillanat alatt eladnak, hazugságokat terjesztenek rólad, pénzt akarnak keresni ezáltal! Én fél évig voltam veled 16 négyzetméteren. Soha, semmilyen konfliktus nem volt. Próbáltuk túlélni a bentlétet! Ha majd összefutunk, akkor nem bográcsban csináljuk a bablevest, hanem lavórban. Ölellek barátom!" - írta az excellatárs.