Sztárhírek - Amerikában karambolozott Kozsó - ketten meghaltak

Kozsót agyi értágulat miatt operálták meg hónapokkal ezelőtt, ami után sokáig kritikus állapotban volt. Az énekes és barátnője akkor úgy döntöttek, hogy Amerikába utaznak, hogy ott gyógyuljon tovább Kozsó. A betegsége miatt 30 kilót fogyott sztár múlt héten tért haza, és hamarosan újra színpadra áll.
Az énekes élete azonban nem ilyen egyszerű. Kiderült, hogy hazautazása előtt autóbalesetet szenvedett, amit ugyan "megúszott" egy több milliós anyagi kárral, de ketten életüket vesztették a karambolban.
"Néhány hete Kozso Amerikában súlyos autóbalesetet szenvedett, szerencse a szerencsétlenségben, hogy szinte ép bőrrel megúszta, igaz, így is drága mulatság lehet neki ez a balszerencsés találkozás. Kozso autójába egy hatalmas teherautó ment bele oldalról, és az árokba lökte. Ezután egy másik autónak is nekicsapódott, amelyben két utas vesztette életét. Szerencsére már a helyszínen tisztázódott, hogy a magyar sztár vétlen volt a balesetben. Bevitték a kórházba, egy éjszakára bent is tartották. Hosszas tárgyalássorozat várhat rá a biztosítóval. Úgy tudom, hogy három és fél millió forint körüli összegnek megfelelő dollár a tét" - árulta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor,a mit egy másik forrás is megerősített. Az ügyről sem Kozsó, sem pedig menedzsere nem szerettek volna nyilatkozni.