Sztárhírek - Alexa már bánja, hogy ekkora melleket csináltatott

Az ÖsszeEsküvők első kiesőjének, Alexának tehettek fel kérdéseket a nézők a minap. A lány nyíltan válaszolt mindenre: volt, aki rajongásáról biztosította, de akadt, aki úgy véli, a fiatal nő a legkönnyebb utat próbálta választani az érvényesüléshez. A legtöbb televíziónézőt a lány külseje fogta meg, de volt, aki arra volt kíváncsi, honnan volt Alexának pénze a mellmegnagyobbításra. "Király az alakod, de azért a plasztikázás nem lehetett két fillér. Mindig elgondolkodom, hogy egy ilyen fiatal lánynak vajon honnan van rá pénze. Ajcsi?" - hangzott a kérdés.
Alexa nem szégyenlősködött válaszában: "A mellműtétemet az exem fizette, tudom, nem hangzik jól, de szerintem, ha egy kapcsolatban nagyon eltérőek az anyagi körülmények, ez természetes."
A lány azt is bevallotta, ha most feküdne kés alá, kisebb kebleket csináltatna, és azt is hozzátette, pont domborulatai miatt nem jutott be egyetlen szépségversenyre sem: túl mesterségesnek találták a bírák.
Volt olyan néző is, aki kemény kritikával illette a lányt: "Az életed nem rendezett: se munka, se párkapcsolat, se külön élet. Nem gondolod, hogy nem ettől a műsortól kellett volna a megoldást várni? Munkát lehet találni, ha az ember nagyon akar dolgozni, párkapcsolatokra a mindennapi élet során is lehet szert tenni, lakásproblémával meg többen kínlódnak, túl szép lenne ha egy ilyen műsor oldaná meg a problémákat, tenni is kellene valamit".