Kis híján bunyóztak az ÖsszeEsküvők

Nem sokon múlott csütörtökön, hogy verekedés törjön ki az ÖsszeEsküvők rezidenciájának férfilakosztályában. Alig pár pillanaton múlt, hogy a Ricsi (25) és Csoki (23) között napok óta egyre sűrűsödő feszültség ne fajuljon tettlegességig – a ház bohócának tartott Marci lélekjelenlétének köszönhetően azonban a két fiú végül nem esett egymásnak. Ricsi kifejezetten gyűlöli Csokit, a nagy vagány milliomos fiú szombat óta szabályosan feni a fogát a jófiúra, szerinte a gyönyörű testtel, ám kevés ésszel megáldott sráccal ugyanis egyszerűen képtelen együtt élni. Csoki egy ideig tűrte a látványos gyűlöletet, ám a tegnapi nap folyamán szóvá tette Ricsinek a problémáját.
– Megmondanád, miért pikkelsz rám ennyire? – kérdezte a fiatalember a lakótársát, miközben egy titokzatos látogató miatt a hatos csapat épp takarításhoz készülődött.
– Azért, mert soha nem pakolsz el, rendetlen vagy, nem takarítasz – vádolt azonnal a magas fiú, aki korábban már anyjának, Évának is kifakadt Csoki miatt. Akkor kiderült, legszívesebben nekimenne Csokinak, akit anyjával együtt egyszerűen csak Tuskóéknak hívnak a hátuk mögött. A vádaskodásra persze Csokinak azonnal volt válasza, a szombat éjjeli buli után ugyanis éppen ő volt az, aki – amíg a többiek aludtak – kiglancolta az egész lakosztályt.
– Persze, csinálod, de sosem akkor, amikor kell! – emelte fel a hangját Ricsi, és máris két ideges, egymás iránt egyre több gyűlöletet érző férfi állt egymással szemben. A feszültséget vágni lehetett a levegőben, ám mielőtt tettlegességig fajult volna a vita, a nagyszívű közönségkedvenc, Marci lépett a fiúk közé, hogy lecsitítsa őket. A fiúk egyébként sokat kockáztattak ezzel a vitával, amennyiben ugyanis valóban összeverekednek, mind a ketten kizárhatók a TV2 valóságshow-jából.