Celeb hírek - Játékostársának testvért szül Éden Szandi?

Éden Szandrát egy olvasónk leplezte le, miközben játékostársát, Ádámot arról faggatta, hogy mit szólna egy kis tesóhoz, ugyanis a fiú apja a lány barátja. A történteket Szandra sem tagadta.
A Viasat felfedezettje, a 21 éves Éden Szandra egy csapásra lett ismert a valóságshow-t követően, igaz, ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy Szandra sosem titkolta magánéletét. Ország-világ előtt vállalta, hogy elszabták a mellét, kihallgatták dubajozás ügyben, és arra is büszke, hogy összejött az Aranypart Ádámjának apjával, Árpival. Ám most egy olvasóriporternek köszönhetően újabb érdekes dolog derült ki a fekete vadmacskáról. – Egy étteremben láttam meg a szomszédos asztaltársaságot, elég hangosak voltak – írta a Borsnak B. Zalán olvasónk. – A kedvesem súgta oda néhány perc elteltével, hogy a fiatal srác most valami valóságshow- ban szerepel. Csak utána állt össze a kép, hogy a vele együtt vacsorázó pár nem lehet más, mint Ádám apja és Szandra. Hatalmas feltűnést keltett a csapatuk. A vacsora végeztével pedig mindketten meglepődtünk, amikor a lány az alábbi kérdést tette fel Ádámnak: mit szólnál egy kistestvérhez? A fiú majdnem félrenyelte az italát. A választ sajnos nem hallottuk, az is lehet, hogy az étteremben már nem is hangzott el, ugyanis mindketten telefont ragadtak, és hosszasan beszéltek – közölte olvasóriporterünk, akinek képeiért természetesen jár a tízezer forint. Mint ahogyan azt a Bors elsőként megírta, Szandra talán két hónapja sincs, hogy összejött a negyvenkét éves Árpival. Az Aranypart forgatásain ismerték meg egymást, de miután a lány két nap után faképnél hagyta a produkciót, a fővárosban egymásra találtak. A gyors románc a jelek szerint olyannyira erős szerelemmé alakult, hogy Szandra hajlandó lenne gyereket szülni az érett férfinak, de az sem kizárt, hogy máris állapotos.
– Nem titok, hogy nagyon jól kijövünk a párommal, és az sem, hogy felmerült már köztünk a gyerekvállalás. De erről többet nem szeretnék mondani, már csak babonából sem – közölte lapunkkal Szandi, majd bontotta a vonalat. Aranypart Ádámot is szerettük volna megkérdezni, de lapzártánkig nem vette fel a telefonját.