Sztárhírek - Lánnyal költözik össze Gigi

Egy hónap múlva már egy budapesti albérletben képzeli el az életét VV Gigi, ahová igazi lelki társával fog összebútorozni. Az illető egy hölgy, és külföldről érkezett Magyarországra. VV Gigi alias Rácz Ildikó legalább egy hete már számolta a napokat. A türelmetlen várakozás azonban tegnap véget ért, ugyanis megérkezett Magyarországra várva várt lelki társa, a rejtélyes Orsi. – Ő a legeslegjobb barátnőm. Legalább tíz éve már, hogy ismerjük egymást, és rettentő szoros érzelmi kapcsolat alakult ki közöttünk. Édesanyám is a lányaként tekint rá. Tunéziába költözött körülbelül egy évvel ezelőtt, s azóta nem láttuk egymást. Most hosszabb távra érkezett haza, ezért nemsokára össze is bútorozunk egy budapesti albérletben. A furcsa az, hogy ő kimaradt az egész VV-őrületből, így biztosan akként a lányként tekint rám, aki a villalét és az ismertség előtt voltam – magyarázta kitörő örömmel a barna szépség, majd elárulta: reméli, hogy a távolabbi jövőben azért egy rátermett férfiúval szeretne majd egy fedél alá kerülni.
– Valóban van valakim. Nem mondanám még, hogy járunk, de a randizgatásnál már tovább tartunk. A szüleimnek is bemutattam már az illetőt – árulta el somolyogva Gigi, majd további kérdésünkre, miszerint celeb-e az illető, kitérő választ adott, s elzárkózott a további találgatásaink elől. Annyi bizonyos, hogy José, a korábbi barát hiába várja vissza.
– Az új barátommal szeretnék Mallorcára utazni. Ám az már biztos, hogy csak pihenni mennék, a régi táncos munkahelyeim hiába csábítottak, sajnos nincs időm rájuk, ugyanis nagyon sűrű lesz az őszöm – mondta az egykori diszkószínház- szereplő, majd azt is hozzátette: nagyon reméli, hogy a ValóVilág5-ben neki is jut képernyős munkalehetőség, de erről őt is csak jövő héten tájékoztatja majd az RTL Klub.