Sztárhírek - Beoltotta a ValóVilág sztárját a tinilányok kedvence

Hiába, a hazai celebek is kivetik maguk közül azokat, akiket nem tartanak érdemesnek a társaságukra: SP, vagyis Éder Krisztián nem díjazza a produktum nélküli hírnevet, és ennek hangot is adott a Facebookon. A tinilányok kedvence írásban adta ismerősei tudtára: egy partiról inkább eljött, nehogy olyan emberekkel kelljen együtt múlatnia az idejét, akiket nem tart igazán nagyra. De hogy pontosan kikre, illetve kire gondolt a tinibálvány, az üzenőfalára kibiggyesztett egyetlen egy mondatból kiderült. "Jó volt a buli. Ott volt VV Éva, úgyhogy el is jöttem" - írta SP. Az Új Ász természetesen megkérdezte Krisztiánt kijelentésének mögöttes mondanivalójáról, aki először nem szívesen boncolgatta a témát, de végül aztán mégis kötélnek állt.
"Nem szeretem a produktum nélküli produktumokat, és ennél jobban nem is szeretnék belemenni a dologba" - zárta rövidre SP. Minderről persze Évának is volt véleménye, ám a nagyszájú lány tőle szokatlan módon higgadtan reagált.
"Mit mondjak erre? Nem is ismerem SP-t, de szíve joga így vélekedni rólam és a ValóVilág-osokról. Szabad országban élünk, csak nem értem, miért vagyok ellenszenves neki, ha nem is ismer" - fejezte be értetlenkedve a törtető lány.