Sztárhírek - Indul az Összeesküvők TV2 szexbotrányos reality show-ja

Forró, nyárias délelőttön tekinthette meg a sajtó az
ÖsszeEsküvők TV2 -ön induló anyósos valóságshow-jának villáját, ahol majd a szerencsés férfiak anyukájukkal kiválaszthatják jövendőbelijüket. Köztudott, hogy a választott budaörsi rezidencia sokat látott a cumshotoktól a lantos faszlóbálókig mindenből, de ezek szerint csak Angelina Joliék találnak megfelelő helyet magunknak hazánkban, ugyanez a valóságshow-k készítőire már nem vonatkozik. Igaz, Hajdú Péter, a műsor producere biztosította hogy nemcsak hogy jól kitakarítottak, de teljesen át is építették a helyszínt, a ház falaiból mégis árad a szexszag, de az is lehet, hogy ezt az érzést csak a túlnyomóan lila színben pompázó falak keltik. A lila a kielégületlenség színe, tizennyolc összezárt nőről mégse a szex az első ami beugrik, még akkor sem, ha három szint áll a rendelkezésükre, ugyan a legalsóban csak úszkálni lehet.
Anyósokat és a pasivadász nőket a kert választja el a nők kezéért induló pasiktól, no meg egy újabb medence, amibe a nagy hőségnek köszönhetően maga az egyik műsorvezető, Till Attila és Hajdú Péter is megmártotta hab testét, mint azt galériánk is tanúsíthatja. Állítólag van jacuzzi is, én nem botlottam bele, viszont lehet, hogy a TV2 új úszótehetségeket keres, mert bár a műsor december közepéig tart, a medencék túl nagyok és belső pletykák szerint nem szerepel a terveikben, hogy a későbbiekben fűteni fogják őket, azaz biztos, hogy valamelyik anyuka még behajítja arajelöltjét a novemberi fagyban.
A sajtó idegenvezetői, Tilla és Peller Mariann természetesen megmutatták a fiúk házát is, ami az ott forgatott pornófilmekben feltehetően a kertész lakja lehetett, ennek jelenlegi, ÖsszeEsküvőkösre mázolt színe a zöld. Pénteken pedig már be is költöznek a jelöltek, és megkezdődik a verseny, hiszen a tét itt a lét mellett a lagzi is, kérdéses persze, mennyi esélye van annak, hogy bármiféle valódi érzelem kialakulhat a jelöltek között. Mondjuk, annyi, mint a lantos és neje, valamint a sosem szexelő szexkiborg és arája között, annyi nyilván itt is ki fog.