Megtámadták Liptai Claudia szerelmét az utcán

Megtámadták Liptai Claudia szerelmét. B. Péter súlyos sérüléseket szenvedett. A Mokka szerkesztője kórházba került, jelenleg betegszabadságon van, Claudia otthon ápolja.
Rémálommá vált Liptai Claudia és szerelme, B. Péter romantikusnak indult hétvégéje. A pár péntek este egy Madách téri étteremben vacsorázott, de a kellemesen indult hétvége ezután már nem a terveik szerint alakult. Budán, a Széll Kálmán térhez közeli bevásárlóközpont előtt a pár összeszólalkozott egy társasággal. Egy taxin vesztek össze, és a szóváltás tettlegességig fajult: B. Péter iszonyatos erejű ütést kapott az arcára. Az incidens a Jam Pub előtt történt, ott, ahol egykor Simon Tibort agyonverték. A TV2 szerkesztőjét ért támadás miatt a rendőröket is kihívták. – A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Kapitánysága nyomozást indított súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt, melynek keretében vizsgálják az eset körülményeit a kollégák – közölte kérdésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. Arra, hogy van-e a támadásnak gyanúsítottja, egyelőre nem kívántak felelni.
Információink szerint a sérült Pétert a Szent János kórházban látták el. A diagnózis: arccsonttörés és orrcsontrepedés, emellett több foga is kiesett. A TV2-höz közeli forrásaink megerősítették, hogy a Mokka szerkesztője betegszabadságon van, párja, Claudia otthonában ápolja. Pétert egyébként vasárnap a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Mária utcai szájsebészeti klinikáján is megvizsgálták.
– Itt járt, de nem kellett bent maradnia, nem volt rá szükség, hogy megoperálják. Úgy tudom, átirányították a gégészetre – árulta el a klinika egyik munkatársa.
Bár a történtek kárvallottja a Mokka szerkesztője, Claudia számára is komoly sokk lehetett végignézni, hogy szerelmét megverik. Szerettük volna őt is megkérdezni az ügyről, de suttogva csak annyit közölt telefonon, hogy alkalmatlan pillanatban csíptük el, később pedig hiába próbáltuk elérni.
A szerelmespár számos megpróbáltatáson ment keresztül az elmúlt közel másfél évben. Viszonyukat paparazzi fotósorozat leplezte le, majd hamar kiderült, Claudia választottja nős, ráadásul felesége második babájukkal várandós. Péter végül mindent maga mögött hagyva kezdett új életet Liptai oldalán, aki pedig szinte minden TV2-s munkáját feladta. A jelek szerint azonban hiába reméltek nyugalmat.