Celeb hírek - Akiknek nem sikerült betörniük a showbizniszbe

Nagyon úgy tűnik, hogy VV Szandikának nem jött össze a nagy áttörés, és nem sikerült kiszállnia az erotikus iparágból. Az egyik napilapnak elárulta, a közelmúltban Svájcban volt, ahol "show-műsorozott". Bár a plasztikcica nem ment bele a részletekbe, de a lap állítása szerint Szandika showja persze az erotikára épül, amit ő nem erősített meg. De mi igen. Katt ide ! Azt azonban tudjuk róla, hogy a ValóVilág előtt sztriptíztáncosnőként is kipróbálta magát, amit állítólag szeretett volna abbahagyni. Persze lehet, hogy tévedünk, és egyszer majd egészen más munkakörben látjuk majd a VV4 szőke bombázóját.Ugyanakkor nem Szandika az egyetlen, akinek a tévében való szereplés, illetve az ismertség nem hozta meg a várt sikert. Nem egy olyan celebet ismerünk, akik csak ideig-óráig voltak a toppon, majd eltűntek a süllyesztőben.
Emlékezzünk csak vissza a korábbi VV-nyertesre, Lacira, aki nagyon hamar kikopott a médiából. Azt követően mindenféle híreket hallhattunk róla, többek között azt is, hogy külföldön pincérkedik, ami ugye nem azonos a tévésztársággal.
Aztán ott volt Györgyusz. Az egykori villalakóról mindenki azt hitte, hogy valódi műsorvezető lesz belőle, hiszen lehetőséget kapott az RTL Klubtól, de neki sem sikerült kitörnie a civil szerepkörből.
Azóta persze boldog családanya, és vélhetően nem bánkódik azon, hogy nem szerepel a címlapokon.Kicsit ugyan más a műfaj, de a Csillag Születik egykori nyertese, Utasi Árpi sem érte el azt a sikert, amit eleinte mindenki jósolt neki. Bár a karrierje szépen beindult, még színházi szerepet is kapott, de aztán teljesen visszazuhant oda, ahol korábban is volt. Jelenleg Csantavéren él és traktorosnak tanul, fellépése is alig van. Míg korábban minden álma az volt, hogy színész lesz, ma már annak is örül, hogy traktorra ülhet.
Vajon mit rontottak el az előbbiekben felsorolt fiatalok? Lehet, hogy nem sáfárkodtak jól a hirtelen jött ismertséggel, vagy egész egyszerűen időközben jöttek rá az emberek, hogy mégsem annyira tehetségesek és érdekesek, mint ahogyan azt az elején képzelték róluk?