Sztárhírek - Jó hír: zsugorodnak Cinthya rákos csomói

Az ijedség után úgy tűnik, fellélegezhet Cinthya Dictator, hiszen a sugárkezelés hatására felére zsugorodtak a rákos csomók a nyakában. Varga Viktor kedvese biztos benne, hogy teljesen meggyógyul.
Néhány hónappal ezelőtt nyirokcsomórákot diagnosztizáltak Cinthya Dictator­nál, aki a sokkoló hír ellenére sem omlott össze, inkább megoldandó feladatként tekintett betegségére. Cinthyának to­vábbi erőt adott az a tudat, hogy édesanyjának korábban sikerült megküzdenie ugyanezzel a kórral.
Az Édes élet állandó nézői jól tudják, hogy Varga Viktor kedvese túl van egy operáción, és sugárkezelésén is részt vett. A beavatkozások során szerencsére az is kiderült, hogy a betegség egy kevésbé makacs fajtájától szenved. A lánynak ezért nincs szüksége kemoterápiára, így megmenekült a hajhullástól, amitől annyira rettegett.
Cinthya mindig pozitívan állt az állapotához, mondván, a gondolatnak teremtő ereje van, ezért folyamatosan azt mantrázta magának, hogy meg fog gyógyulni. Igaza lett, mert a kezelés hatásosnak bizonyult.
– Jól vagyok. Mindössze annyi a problémám, hogy a kezeléstől fáj a torkom, nehezen tudok nyelni, és görcsöl a fejem – árulta el Cinthya, akit az orvosok felkészítettek a mellékhatásokra. – De a legutóbbi vizsgálat szerint már most a felére zsugorodtak a csomók a nyakamban. Ezek után még jobban hiszem, sőt tudom, hogy meggyógyulok – mondta határozottan az extremitásáról híres lány.
Cinthyát édesanyja is mindenben támogatja. Viktor mellett ő a másik támasza. A Sztárban sztár pénteki fináléján a fiatal lány egy igazán figyelemreméltó cipellőben jelent meg. A nem mindennapi extrém lábbelit Cinthya Mikulásra kapta, és láthatóan tetszett neki a szegecses ajándék.
– Imádom ezt a cipőt ! Anyukám nemrég Ausztriában járt, és magától, a segítségem nélkül megvette nekem ezt a cipőt. Még soha nem választott nélkülem, viszont azt hiszem, a Télapó tökéletesen ismeri az ízlésemet – mutatta topánkáját Cinthya.