Sztárhírek - Claudia mentheti meg a Jóban Rosszban-t

Mentőövet jelenthet a Jóban Rosszban számára Liptai Claudia! A napi sorozat nézettségi adatainak zuhanását a népszerű Zámori doktornő fékezheti meg. Két év után visszatér Csillagkútra a Zámori Alexát alakító Liptai Claudia. A doktornő ez idő alatt kómában feküdt.
Visszatérése alaposan összekuszálja majd a szálakat, amire a sorozatnak szüksége is van. A nézettségi adatokat tekintve nem örülhet a produkció, amely nem is olyan régen egy ideig még szinte fej fej mellett is haladt a Barátok közttel. Tavalyhoz képest majdnem egyharmadával csökkent a nézők száma.
Liptai Claudia az egyik legkedveltebb, legismertebb sztár, bizonyos, hogy most is sokakat vonz a képernyő elé. Persze a konkurens csatorna sorozata is harcol minden egyes nézőjéért.A színésznő időbeosztása már megengedi a napi munkát a stábbal. Az első forgatási nap olyan volt, mintha el sem mentem volna. Szeretem a kollégáimat, ezt a közösséget, a forgatást. Hiányzott ez a fajta munka, a munkatársak. Nagyon kedveltem Zámori doktornő szerepét, mondta el Claudia.  Szerencsém van, mert a színházi elfoglaltságaimról sem kellett lemondanom. Ráadásul a stáb még azt is figyelembe veszi, hogy a délutánjaimnak szabadnak kell maradniuk, hogy Pankával lehessek, amiért különösen hálás vagyok.
Visszatérése azt is jelentheti, hogy más karakterek búcsúzhatnak a sorozattól.
Alexa visszatérése több szereplő éle­tére is hatással lesz. Leginkább Andrea és Mónika mindennapjai borulnak fel: nem lesz felhőtlen a viszonyuk, ami olykor szélsőségekhez is vezet, mondta Nagy Tamás, a sorozat producere. Egy új karakter érkezése kapcsán mindig megkapom a kérdést, hogy ezért távoznia kell-e valakinek, de nincs összefüggés. Ahogy az elmúlt évben, úgy jövőre is érkeznek és távoznak szereplők.