Sztárhírek - Bereczki Zoltán: Pánikoltunk Dórával a kislányunk miatt

A Sztárban sztár kétmilliós fődíjának felajánlásával több tucat gyereken segít a színész. A pár nem felejti el azt a pillanatot, amikor kiderült, hogy baj van néhány napos babájuk lábával.
Kevés szörnyűbb érzés lehet annál, amikor a védőnő azt mondja a szülőknek: az újszülöttel gond van.
Sajnos Szinetár Dóra és Berecz­ki Zoltán ebben az elképesztő helyzetben találta magát pár nappal azután, hogy hazatértek a kórházból. Az első vizsgálatnál derült ki ugyanis, hogy Zorkának izomtónus-problémája van, ami azért alakult ki, mert elfeküdte a lábát az anyaméhben.
A védőnő javaslatára kereste fel a házaspár a Dévény Anna Alapítványt, akiknek a mai napig nem győznek elég hálásak lenni. Bereczki a Sztárban sztár pénznyereményét ennek a szervezetnek ajánlotta fel. Teljesen meg vagyok illetődve, mert ez egy olyan gesztus, amire az ember egyáltalán nem számított, mondta Dévény Anna, a szervezet alapítója hétfő reggel a TV2 Mokka című adásában, majd így folytatta: Bereczki Zoltán egy rendkívül tehetséges művész. Ezúton is nagyon köszönöm a felajánlott összeget. Rettentő jól jön, jó pár gyermeket grátisz tudunk kezelni ebből a kétmillió forintból. 
Bereczki Zoltán számára természetes volt, hogy felajánlja a nyereményét.
– Senkinek nem kívánom azt a pár másodpercet, amikor lefagyva állunk és nem akarunk hinni a fülünknek. Alig fogtuk fel, amikor azt mondták, valami nem stimmel a babával. Egyetlen másodperc alatt úgy éreztem, hogy az egész életünk megváltozik majd – emlékszik vissza a történtekre Bereczki Zoltán.
– Szegény védőnő látta rajtunk, hogy megrettentünk, és nem győzte hangsúlyozni, hogy tényleg csak egy aprócska elváltozásról van szó. De késő volt, mi bepánikoltunk. Az első adandó alkalommal rohantunk Dévény Annához, akit ajánlottak, itt találkoztam először azzal a fantasztikus munkával, amit végeznek. Nagy megkönnyebbülésünkre csak pár alkalommal kellett mennünk, és a csodálatos módszerüknek köszönhetően a kislányunk azóta tökéletesen egészséges.