Sztárhírek - Anyja lelép, Berki egyedül gondoskodik a kisbabáról

Néhány napig Berki Krisztiántól kap anyatejet kislánya, Natasa Zselyke. Anyukája, Pamela ugyanis márciusban gyermeke nélkül ruccan ki Amszterdamba, hogy kiengedje a gőzt.
Berki Kisztiánék a papás-mamást is saját szabályaik szerint játsszák.
A fiatal család feltűnően másképp működik, mint egy átlagos família: amikor Pamela mindenórás kismama volt, Berki síelni indult Ausztriába, most pedig úgy döntött, hogy a szilvesztert nem tölti a szeretteivel, inkább Amerikába utazik. Igaz, Pamelát sem kell félteni, a fiatal kismama ugyanis azt tervezi, hogy márciusban, hátrahagyva öt hónapos kislányát, Zselykét, barátaival néhány napra a holland fővárosba utazik. Berki ebben semmi kivetnivalót nem talál. Nem akarom, hogy mire a gyermekem egyéves lesz, az édesanyja zizi legyen. Mindennap együtt vannak, össze vannak nőve, és azt hiszem, ebbe a monotonitásba bele lehet bolondulni, magyarázza a családfő. Ráadásul Pamela még csak 25 éves, neki ez a megváltozott helyzet óriási kihívás.Szükség van arra, hogy kikapcsolódjon egy kicsit. Semmi kivetnivalót nem találok abban, ha egy öt hónapos gyereket két napra magára hagy az édesanyja.
Amíg Pamela pihen, Berki Krisztián látja el a baba körüli teendőket, a kis Zselyke semmiben, így anyatejben sem szenved majd hiányt ezekben a napokban.
Úgy gondolom, hogy egy apának is el kell tudni látni a saját gyermekét. Amíg Pamela elutazik a barátnőivel, addig én vigyázok majd Natasa Zselykére. Megetetem lefagyasztott anyatejjel, megfürdetem, és ahogy eddig is számtalanszor, tisztába teszem a kislányomat. Jót fog tenni Pamelának, ha kimozdulhat egy kicsit.
Nem is olyan régen elvittem egy étterembe, mert levest szeretett volna enni, és úgy érezte magát, mint aki nyaral. Lehet, hogy vannak olyan nők, akik azt mondják, anyaként egy nap­ra sem hagynák magára öt hónapos gyereküket, de nekem mindig azt mondták a nagy öregek, hogy egy gyerek az ágy alatt is felnő, és ebben maximálisan igazuk volt.
Az apából az élettapasztalat beszél, mivel szinte egyedül nőtt fel: már tizennégy évesen elhagyta a családi fészket, sokáig nem tartotta a kapcsolatot a szüleivel. A testépítő nem ismeri a hagyományos családmodellt. Talán ez az oka annak is, hogy nem tölti együtt a szilvesztert Pamelával és kislányával.
Régóta külföldön élő magyar állampolgár vagyok, és most egy-két hétre el kell utaznom Amerikába, mert szólít a munka.