VV5 első kihívás – Csaba Cristofelt hívta ki – Való Világ 5

A Való Világ 5 villalakók nem tudják ki mennyire erős, ezért ma Csaba bárkit megjelölhet a kihíváskor. Persze kapott számos tanácsot, hogy ki ellen lenne esélye a VV5 első párbaján.
Az első lila kendő és az első zöld kendő is Csabához került. Mindezek mellett rekorder a Való Világok történelmében a kiválasztó jelekkel kapcsolatban is. 9 kiválasztás jellel senki más nem büszkélkedhet.
Csaba úgy látja, hogy a kiválasztás után megváltozott a viszonya a többiekkel. Shadi például elkezdett közeledni Csabához. Meg van róla győződve, hogy egy összeesküvés áldozata és ha ez nem lett volna akkor Shadi vagy Eszter kapta volna a zöld kendőt. A döntése megszületett, melyet hamarosan közölt is a többiekkel.
Ármány és szerelem …. az az ember kapott 9 jelet, aki 9-est kapott a szimpátia szavazáson. Péter és Attila ármánykodott ellene. Az egyikük egyenesen, a másikuk kitérő módon és körülményesen indokolta választását. Több embert is felsorolt Csaba akire rakhatná a jelét valamiért, de végül Cristofelre került a kendő, őt jelölte meg a kihívás során.