Király L. Norbi eljegyezte Nikit

Király L. Norbinak mindössze hat hét kellett ahhoz, hogy rájöjjön, újdonsült barátnője a nagy Ő. Nem is késlekedett a felismerés után cselekedni és eljegyezte kedvesét, Nikit.
Elsöprő szerelmet érez Király L. Norbi kedvese iránt.                          Érzéseit mi sem bizonyítja  jobban, mint az eljegyzés.
Norbi adva a hagyományokra és a tiszteletre először a lány szüleitől kérte meg Niki kezét. Mivel a szülők megkedvelték és bíznak is benne, minden fenntartás nélkül áldásukat adták Norbi terveire. Ezután jött a térdre ereszkedős lánykérés, melytől Niki szinte könnyekig hatódott. A szülők annak ellenére sem tarják elhamarkodottnak a döntést, hogy a kapcsolat még csak a kezdeti szakaszában jár. Látják azt a tüzet a fiatalokban, ami elég lehet egy életen át tartó boldogsághoz is. Az eljegyzés ugyan megtörtént, ám az esküvővel még várnak a fiatalok. Terveik azonban már a nagy nappal kapcsolatban is vannak. Szűk körben szeretnének örök hűséget esküdni egymásnak, így a násznépet is hatvan, esetleg hetven főben limitálnák. az esküvő időpontját a jövő évre tervezik.