Sztárhírek - Vastag Csabát perli csinos szőke rajongója

Lehetséges-e, hogy a rajongás, egy énekes személyiségének bálványozása feljelentésekbe, kemény beszólásokba torkollik? Azt mondanánk, nem, ez kizárt. Az élet, valamint Vastag Csaba és V. Melinda példája azonban azt mutatja: igenis, történhet ilyen. És még nincs vége a hihetetlen sztorina
Tudjuk, Csaba x-faktoros szereplése óta hatalmas rajongótáborra tett szert. Az újságok szerint azonban egy rajongója túlzásba vitte a dolgot: a lány követte Csabát az otthonáig és a munkahelyéig, számtalan levéllel ostromolta őt. Azt is írták róla, hogy Csaba barátnőjének képzeli magát. Melinda viszont azt mondja, mindez rágalom, s beperelte az egyik lapot, a hot! magazint: vonják vissza a vele kapcsolatos állításokat. A pert megnyerte, a magazin múlt heti számában közös fotón láthattuk Csabát és Melindát. Az énekes még azt is nyilatkozta, hogy őt nem zavarja a lány rajongása és mindenkit olyannak fogad el, amilyen.
Ekkor azonban újabb, elképesztő fordulat történt az ügyben. A cikk megjelenésének másnapján az első hazai X-Faktor győztesének véleménye hirtelen 180 fokos fordulatot vett és látszólag saját magának ellentmondó nyilatkozatot tett közzé hivatalos Facebook-oldalán.
„Tudja mindenki, hogy nem szoktam részt venni semmilyen személyeskedő társalgásban, de most az egyszer kénytelen vagyok kifejezni a felháborodásomat, kénytelen vagyok valóban tiszta vizet önteni a pohárba. Nemhogy nem vagyok jóban V. Melindával, de kifejezetten elhatárolódom tőle, és mindentől, amit ő tesz, mond vagy sugall. A szólásszabadság okán jogom van kimondani, hogy véleményem szerint amiket jelen témával kapcsolatosan tesz, mond vagy általában inkább sugall, és a mód, ahogy teszi azt, távol áll a normálistól. Csab.”
És még korántsincs vége a történetnek! Melinda lapunknak elárulta, ügyvédhez fordul. – Nem fogom annyiban hagyni, mert amit rólam állít, az hazugság. Már az ügyvédemhez fordultam a rólam leírt valótlanságok miatt, mert Csaba rágalmazott – jelentette ki a szőke lány. Vastag Csaba mene­dzsere közölte: nem nyilatkozik a témában.
Anyja is megvédte
Csaba édesanyja is vállalta véleményét a Conecto Club Facebook-csoportban. Idézzük:
„A magazintól kérték (értsd: Vastag Csabát – a szerk.), beszéljen Melindával és próbálják meg békésen rendezni az ügyet. Sokáig húzta az időt, mert nem szerette volna ezt a megoldást, de a magazinra való tekintettel elment a találkozóra. A fotót végképp nem érti, hiszen ilyen hivatalos fotó, amit engedélyezett megjelenésre, ott nem készült.
Melinda tudtommal is szinte minden koncert után megvárja Csabát, közös fotót kér. Miért? A szemem láttára, még az RTL-es REGGELI-forgatás után is megjelent és zaklatta. Miért? Attól, hogy Csaba valóban elfogad mindenkit olyannak, amilyen, attól nem kellene ezzel visszaélni. Vastag Márta.”