Sztárhírek - Szombat este folytatódott az X-Faktor 2012 válogatója

Molnár Szulita-Barnicskó Valéria-Gubik Petra X-Faktor 2012
Lement az X-Faktor 2012 negyedik válogatója: ezúttal nemcsak a szólóénekesek, hanem a csapatok közt is találtak jobbakat a mentorok.
Szombat este folytatódott az X-Faktor 2012 válogatója. Továbbjutott Danics Dóra, aki Tóth Gabi Elég volt című számával négy igent érdemelt ki a mentoroktól, Ekanem Bálint, aki zenei képzettségével, és egy rögtönzött operarészlettel bizonyított, és Gurnicz Mariann is, egy Bon Jovi-számmal. Egy ötven felé közelítő nő azzal jött, hogy egykor a Hungáriában énekelt, de inkább jelentős dekoltázsával, semmint hangjával érdemelte ki a figyelmet. Elismerő szavakat kapott Borbély Richárd, aki egy Billie Jean-feldolgozással indult a válogatón. Míg Kelemen Örs egy Michael Bublé számmal jutott tovább a Táborba, addig Oláh Gergő Stevie Wonder egyik dalának előadásával szerezte meg a továbbjutást érő igeneket.
Az est folyamán a csapatok is jeleskedtek. A Barna Béla és Lajos által alkotott duó az O sole mio című operarészlettel jutott tovább, Nagy Feró pedig a színpadon kigúnyolta a korábbi, Adele-dallal érkezett próbálkozókat. A Molnár Szulita-Barnicskó Valéria-Gubik Petra által alkotott trió zárta a műsort: a csapatban egy visszatérő is található, utóbbi ugyanis tavaly a Mentorok Házáig jutott, akkor Nagy Feró épp a cél előtt egy lépéssel küldte haza az ajaki lányt. Jövő hétvégén kiderül, hogy kik azok az énekesjelöltek, akik a Táboron túljutva a Mentorok Házába jutnak.