Sztárhírek - Sok a kérdés a VV6 indulása körül

Sok előkészület után nyár végén az RTL Klub hatalmas parti keretében népszerűsítette programkínálatát. A tehetségkutató X-Faktor, a nagy sikerű sorozatok, valamint a párkereső Házasodna a gazda című műsor mellett azonban nem esett szó A ValóVilág6 indulásáról.
Szeptemberben műsorra tűzte az RTL Klub a nagysikerű X-Faktor tehetségkutató műsort, sőt a Dallas is ismét hódító útjára indult. A Barátok közt is dübörög már a csatornán, ám a ValóVilág hatodik szériájának indulása körül nagy a csend.
Csak találgatások láttak eddig napvilágot a VV6 indulásával kapcsolatban, hiszen az illetékesek egyenlőre nem kívánnak nyilatkozni az ügyben. Az tény, hogy a VV5 nagyon szép számokat hozott az RTL-nek, mely után azt a nyilatkozatot  adták a csatorna részéről, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel lesz hatodik széria is.
Szép számmal akadtak érdeklődők, akik VV Attila nyomdokaiba léptek volna a milliós nyeremény reményében, ám jelenleg még nagy a hallgatás ezt illetően. Az RTL 2 kampánya is javában zajlik már így a ValóVilág rajongói abban reménykednek, hogy váratlan ám annál nagyobb dobásra készül az RTL.