Sztárhírek - Mellbedobással tért vissza Liptai Claudia a SuperTV2-re

Nem sokat bízott a képzeletre Liptai Claudia (39), aki egy áttetsző kék felsőben jelent meg a TV2 sajtótájékoztatóján. Amikor a csinos műsorvezető színpadra lépett, sokan találgatták: vajon visel-e melltartót. A megvilágítás és a sokat sejtető felső azonban hamar egyértelművé tette: a fehérnemű ezúttal otthon maradt, így Claudia melle láthatóvá vált. Így pedig egy pillanat alatt „lopta el" a show-t az összes résztvevő elől Liptai, aki a november elején induló SuperTV2 egyik vezető arca lesz. Till Attila (40) partnereként egy délelőtti beszélgetős műsor házigazdájaként tér vissza, de ez szinte mellékes információnak bizonyult a mellét látva, illetve azt, hogy Claudia ismét sugárzik a boldogságtól. Már semmit nem lehetett érzékelni abból, hogy nemrég élete egyik legnehezebb döntését hozta meg, amikor el kellett elengednie szerelmét, B. Pétert, mert a férfi bármennyire is próbálta, nem jött ki a műsorvezető szeme fényével, Panka lányával. Claudia most a felszabadult energiáit egy könyv megírásában vezette le, és készül az új műsorra.
Én úgy fogom ezt fel, hogy a TV2 egy nagy ház, ami SuperTV2-vel kap egy új szárnyat. Nekem naná, hogy meg kell néznem a fürdőszobát! – viccelődött Claudia, aki a végső igent azért mondta ki, mert Tilla lesz a párja. – Egy hónapban egy hetet vezetünk majd együtt műsort, a többi 3 hétben mások lesznek a párosok. Ez legyen még meglepetés. De egy biztos, az az egy hét rém szórakoztató lesz.
Kustár Szilvia stylist szerint nem esztétikus az ilyesfajta megjelenés.
A férfiak szerint szexis, ha egy nőn nincs melltartó, de mégsem illik így viselni a ruhákat. Főleg nem egy hivatalos eseményen, még ha az közvetlen, laza hangvételű, akkor sem. Általában azok a nők teszik félre a szabályokat, akik szeretnék felhívni magukra a figyelmet – árulta el a stylist.


November 2-án újabb csatornával bővül a TV2 kábelportfóliója. A SuperTV2 általános szórakoztató csatornaként prémium tartalmat kínál a család minden tagja számára. Rajzfilmek, premier sorozatok, családi mozik, vígjátékok és saját gyártású produkciók nyújtanak felhőtlen kikapcsolódást HD minőségben. Új epizódokkal jelentkezik több nagysikerű saját produkció, mint például A Nagy Duett vagy a Hal a tortán. A csatorna prémium jellegét erősíti, hogy napközben magyarországi premier életmód és reality sorozatokból álló blokk kap helyet. Exkluzív és egyedi televíziós megoldásnak számít a magyar piacon, hogy a TV2-n futó népszerű napi teleregény, a Jóban rosszban részeit, valamint a napi hírműsor a SuperTV2-n pre-premier tartalomként lesz elérhető. SuperTV2 – exkluzív tartalom és prémium szórakoztatás HD minőségben.