Sztárhírek - Pártos Csilla nem elégszik meg a havi 20 ezer forintos tartásdíjjal

A közel másfél éve húzódó válóperben továbbra sem képesek megállapodásra jutni a felek. Pártos Csilla nem hajlandó kiköltözni fiával abból a budai villából, ami a válás óta Pécsi Ildikó nevén van, ráadásul a gyerektartást is kevesli.
"Ügyfelem nehezen viseli ezt az egész hercehurcát. Azt fel tudja dolgozni, hogy a házassága megromlott Szűcs Csabával, és a férje válni akar tőle, de azt már nem, hogy húsz év együtt­élés után egy fo­rint nélkül akarják utcára tenni őt és a fiát. Csak abban tudtak egyezségre jutni, hogy az ügyfelem nevelje a fiát. Szűcs Csaba pedig mindössze néhány hónapja fizet tartásdíjat, havi 20 ezer forintot, és ennyit szeretne továbbra is. Mi azonban 150 ezer forintot kérünk, visszamenőleg. De ennél sokkal bonyolultabb az ügy. Olyan méltatlan támadás érte az ügyfelemet minden szinten, amire néhány hónapon belül méltó választ adunk, de erről egyelőre nem beszélhetek" - mondta a Borsnak Pártos Csilla ügyvédje, dr. Gerencsér András. Szűcs Csaba jogi képviselője, dr. Bilkei-Garzó Dávid ellenben azt mondja, már három különböző megállapodástervet is készítettek, de Csilla egyiket sem fogadta el.
"A Pártos Csilla által jelenleg lakott ingatlan vonatkozásában a tulajdonos - aki ügyfelem édesanyja - két és fél év ingyenes lakhatást biztosított volna azzal, hogy a közös költséget is átvállalja Pártos Csilla helyett. Ez sem volt azonban Csilla számára elfogadható. Senki nem akarja, akarta Csillát az utcára tenni, viszont az ingatlant a tulajdonos értékesíteni szeretné, amihez joga van. A feleknek megosztható vagyonuk nincs, leszámítva Pártos Csilla vállalkozását és az általa használt személygépkocsit. Ezt azonban ügyfelem sem eddig, sem ezután nem kívánja megosztani, hanem Pártos Csilla különvagyonának tekintette" - mondta az ügyvéd, aki hozzátette, a közös banki adósságból sem veszi ki a részét Pártos.