Sztárhírek - Szerelmesek a magyar celebek: "Nyálas duma, de akkor is ez van"

A Facebookon böngészve nem egy híres magyar páros közös fotójába futottunk bele a napokban. Tavasz sincs, Valentin-nap is messze... mi történhetett?
Schobert Norbi és Rubint Réka szerelmes szelfijén tuladonképpen meg sem lepődünk, a fitneszguru már több alkalommal vallott szerelmet feleségének a nyilvánosság előtt, legutóbb például hatalmas csokor rózsával, és ovis fotójával köszöntötte őt szülinapján. Most pedig valamilyen rejtélyes okból Matuska Szilveszter gondolatait érezte megfelelőnek Norbi ahhoz, hogy megossza érzéseit a nagyvilággal.
"Az élet olyan mint a viadukt. Hamar elszáll..." (M.Sz.) Elég pocsék mondás, de szögett ütött a fejembe. Tényleg kihasználsz minden pillanatot azzal akit szeretsz?" - írta a kép alá a fitneszguru.
Hajdú Péter a Balaton mellett pózol párjával, Sarka Katával. Kata nemrégiben kedvenc cicivillantós képén meghitt összebújásnak lehettünk szemtanúi, ami a mostani fotóról mintha hiányozna. A képhez fűzött gondolat azonban bizonyítja, itt bizony dúl az a bizonyos... még ha kissé nyálasnak is tartja érzéseit a Frizbi atyja:"Tihany, Balaton, szerelem:) Tudom, nyálas duma, de akkor is ez van" 

Tatár Csilla és Gönczi Gábor nem mindennapos bulvárszereplő, Facebook-oldaluk sem tobzódik a magánjellegű megnyilvánulásoktól. Mostani helyes közös képükhöz is csak egy kis mosolygó arcocskát illesztett a Mokka műsorvezetője.

Müller Attila és párja, a luxusprostikra kiakadó Larion Zoé kutyusaikkal együtt pózoltak, és egy igazi vallomást írt közös fotójuk alá a szakállat növesztő műsorvezető.
"Imádlak kicsi szerelmem!! Az én kis családom... hálás vagyok hogy vagytok nekem!"

Majka és Dundika kilóg kicsit a sorból összeállításunk tekintetében, mivel páros fotójukat nem a napokban osztották meg, sőt nyilvános szerelmi vallomást sem olvastunk tőlük sehol. Viszont annál többet posztolnak közös gyermekükről, és ahogy elmondták, gőzerővel dolgoznak a kistesón is.
Viszont mégsem hagyhattuk ki a párost, mivel egy kis szavazásra szeretnénk buzdítani Önöket, és úgy gondoltuk, Majka és Hajnalka semmiképp ne maradjon ki a versenyből.