Sztárhírek - 45 millión osztozik Szinetár és Bereczki

Egy másfél éves, meglehetősen nehéz periódus zárult le a házaspár életében, végre megváltak az utolsó közös ingóságuktól, a családi házuktól is.
Mint arról a Bors a korábbiakban beszámolt, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán két évvel ezelőtt jelentette be hivatalosan, hogy hét esztendő együttélés után felbontják a házasságukat. Kislányuk, Zorka nevelését közösen vállalták, és a duettelő­adásaik is műsoron maradtak. Az egymásról való leválás így igen lassan ment, ami – bár igyekeztek nem mutatni – komolyan megviselte őket.
Mindketten arra vágytak, hogy végre lezáruljon ez az életszakaszuk, aminek egyik feltétele az volt, hogy sikerüljön eladni a közös házat is, ahol oly sok boldog percet töltöttek együtt. Az ingatlanból egyébként a válás bejelentése után Dóra elköltözött, Zoli maradt ott azzal az indokkal, hogy a házban építették fel azt a hangstúdiót, ahol rengeteget dolgozott. Másfél évig árulták a házat, de alig jött vevőjelölt, ami igencsak elkeserítő volt, és sokba került az ingatlan fenntartása is.
Bereczki Zoltán a múlt hét szerdán úgy döntött, többé nem akar oda hazamenni, és elköltözött. Másnap megcsörrent a telefonja. Csütörtökön jelentkezett a vevő, meséli a Borsnak az énekes egyik közeli barátja. Egy házaspár jelentkezett, az Operaház balettművészei. Az üzlet hamar megköttetett, bár szinte fél áron, de sikerült értékesíteni a házat: úgy tudjuk, eredetileg 80 milliót kértek érte, most negyvenegynéhány millióért kelt el. Az eladással tehát végleg lezárult Dóri és Zoli közös élete, a teljes elszakadásnak azonban itt még nincs vége, az majd az ősszel következik be. Lapunk úgy értesült, hogy a duettműsoruk is lekerül a palettáról, a jövőben már nem énekelnek együtt szerelmes dalokat. Az egykori házaspárt már csak a kislányuk, Zorka köti össze, ami persze a legerősebb kötelék, ami férfi és nő között lehet, de nem jelent majd napi kapcsolatot. Bereczki szűkszavúan kommentálta az értesüléseinket: Örülök, hogy jó embereké lesz a ház, és annak is, hogy az eladással végre lezárhatunk egy szakaszt és kezdhetünk egy újat. Zorka lányunkat a jövőben is a legnagyobb szeretetben neveljük, közösen.