VV5: Gergővel megy párbajozni Vera

Vera a Villalakók nagy megdöbbenésére Gergőt hívta Párbajra, Ők ketten vasárnap este, tehát
újév napján mérkőznek meg. A ValóVilág5 hatodik Kihívásának története: Kinga védett volt, így a Cselszövő biztonságban érezhette magát. A folytatásban Kinga behozta a bőröndöt, Lilu pedig kihívta a riportszobába Verát, ahol érzéseiről faggatta a Párbajra készülő lányt. Szokásunkhoz híven most is megnéztünk néhány videót. Ennek az volt a célja, hogy Verát segítsük a döntésében, abban a döntésben, hogy kit hívjon ki, és kivel küzdjön meg a ValóVilág5 hatodik Párbaján. De előtte Esztert szembesítettük azzal, hogy az előző Párbaj előtt Eszter szabályt szegett. Ezért meg is kapta a büntetését. A videók után Verának 3 perce volt, hogy elmondja véleményét lakótársairól és a Villaéletről. Végül, a Villalakók által Kiválasztott Vera párbajra hívta Gergőt.

Stárhírek - Számos műsor indult és ért véget 2011-ben is,

Számos műsor indult és ért véget 2011-ben is, melyek nyerteseit az év győzteseiként is említhetnénk. Kocsis Tibor, Alekosz, vagy éppen Csenge és Peti neve bizonyára sokaknak ismerősen cseng.
Idén is álmok váltak valóra, akárcsak tavaly. Több tehetségkutató műsor is lehetőséget adott a fiataloknak és valóságshow-kból sem volt hiány 2011-ben.

Ez az év a változást hozta nekem. Minden szempontból. Közel 30 éve készültem arra, hogy azt csinálhassam, amit most. Megköszönjem az embereknek azt a rengeteg szeretet, amit az elmúlt években kaptam. Az X-Faktorral lehetőségem nyílt erre. Nem fog változni az a misszióm sem, hogy minél több helyre szeretnék eljutni, hogy mindenkinek, egytől egyig, akár személyesen köszönjek meg mindent - árulta el Vastag Csaba, aki szerint hazugság lenne azt mondani, hogy az X-Faktor semennyire sem változtatta meg az életét. Az az őszinte válasz, hogy annyira változott, amennyire engedem. Én kérem, hogy menjünk fellépni, nem hajtanak tüzes ostorral. Imádok beszélgetni az emberekkel, és hallgatni azt, hogy mi a véleményük, érzéseik velünk/velem kapcsolatban. Így én "kértem", hogy ne legyen szabadnapom. És ez így van jól. Majd akkor lesz, ha úgy érzem, hogy elfáradtam - mosolygott az X-Faktor 2010-es győztese, aki ebben az évben arathatta le a babérokat.
A győzelem egy nagyon nehéz, édes teher. Amikor az évben sikerült több díjat is megkapnom, mindig egy embernek köszöntem meg: a közönségnek. Mindent velük értem el, és ez nem változik. Ha én vagyok az év nagy győztese, akkor nem én, hanem mi vagyunk - mosolygott Csaba, akit 2011-ben Kocsis Tibor követett, ugyanis idén ő lett az X-Faktor győztese. Ezzel Tibó álma is valóra vált, ami minden bizonnyal meghatározza számára is majd a következő évet.
Az RTL Klub Csillag születik című műsora nyáron fejeződött be. A nézők itt László Attilának szavaztak bizalmat.
Örülök, hogy megnyertem, nem is számítottam rá, hogy sikerülhet. Én csak azzal a céllal indultam el ebben a versenyben, hogy talán bejutok a legjobb 24-be, vagy a legjobb 8-ba. Miután már a nyolcban benne voltam és csak egyre szűkültünk, majd továbbjutottam a négyes döntőbe, arról is elkezdtem gondolkodni, hogy indulok az első helyért! - mondta korábban a kiscsillag, akinek érdemes volt gondolkodnia, hiszen 14 évesen nem csak egy nyaralást, havi egymillió forintot, de egy autót is nyert a tehetségkutató műsorral.
A TV2 Megasztár című műsorában tűnt fel tavaly Kökény Attila, aki szintén ebben az évben élvezte ki a győzelem minden cseppjét, hiszen valóra vált minden, amiről gyerekkora óta álmodott.

Rengeteget kaptam a műsortól, tényleg felforgatta az egész életemet, jó irányba. Színpadon énekelhetek ennyi ember előtt, közismert és az év férfi hangja lettem. Nagy dolog volt számomra és köszönöm minden embernek, aki ebbe "belekergetett". Én nem a sztárallűrökkel vagyok elfoglalva, mert az a fontos, hogy mit tudsz felmutatni a közönségednek: a szeretet, jó dalokat kell írni, és egyszerűnek kell maradni, nem szabad elszállni. Ez az én mottóm - mondta Kökény Attila, aki az év férfi hangja címet kapta a műsortól tavaly, hiszen első helyezettként Tolvai Renátát választották a nézők.

Már biztos, hogy jövőre indul a Megasztár következő szériája, és tavasszal a konkurens csatornán is ismét kezdődik a Csillag születik. Az újabb tehetségkutatók győztesei mellett azonban jövőre már azt is megtudjuk, hogy ki nyeri a ValóVilág ötödik szériáját.

Idén Alekosz a valóságshow-k nagy győztese: a VV4-t megnyerte és párválasztó show-ja is indult az RTL Klubon, Szerelem a legfölsőbb szinteken címmel. A görög csábító a szerelem terén nem járt szerencsével, nem sokkal később feltűnt a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában is. Ez utóbbi műsort már nem ő nyerte: a nézők Csenge és Peti szerelmének szavaztak bizalmat, így idén az ő álmuk is valóra vált, megtalálták életük párját és 2012-ben össze is házasodnak.

Sztárhírek - Ezért szavaztak többen Kocsis Tiborra!

Sokan akár nagyobb tétet is tettek volna az X-Faktor döntőjének a kimenetelére, hiszen, ha alaposan megnézzük, hogy kik szavaztak, akkor kiderül: Muri Enikőnek kevés esélye volt a győzelemre. A két döntősnél már csak a rajongók izgultak jobban amiatt, hogy ki nyeri az idei X-Faktort. Nem csoda, hogy valóságos kampányhadjárat zajlott azért, hogy szavazzanak Kocsis Tiborra vagy éppen Muri Enikőre. Ez pedig a véghajrában igencsak fontos volt, hiszen egyik versenyző sem mehetett biztosra. Csakhogy a mindenki által csak Tibónak nevezett énekesnek igencsak erős támogatói vannak. A korábban kiesett két csapat, az Apollo23 és Rocktenors tagja is nagyon megkedvelték Tibort, ezért mindenkit arra biztattak, hogy szavazzanak rá. De még nagy sztárok is ugyanerre kérték a rajongóikat. Tóth Gabi például minden egyes fórumon kihangsúlyozta, mennyire nagyra tartja az énekest, és ő is szavaz rá. Janicsák Veca pedig tényleg igazi kampányt indított barátjáért, akivel még a Csillag születik alatt lettek jóban. Vagyis mindezek már önmagukban nagy szavazóbázist jelentenek. Ráadásul az sem elhanyagolható tényező, hogy a hozzászólásokból kiderült, kit tartanak szimpatikusabbnak a nézők. Tibort egy jólelkű, szerény fiúnak látják, aki megérdemli, hogy végre befusson. Míg sokak szerint, Muri Enikő az utóbbi időben túlzottan magabiztos lett, és szinte már borítékolta a saját győzelmét.

Stárhírek - Kocsis Tibor sírva ünnepelte fényes sikerét

A Csillag születikben tűnt fel, most nyert. Kocsis Tibor nyerte az X-Faktor 2011-et. Tegnap este a közönség úgy döntött, hogy jobb volt, mint döntős társa, Muri Enikő, akinek a megtisztelő legjobb női hang titulus jutott.
Vasárnap este békés karácsonyi hangulat uralkodott az X-Faktor színpadán, pedig a verseny a végső döntőjéhez érkezett. Muri Enikő és Kocsis Tibor is mindent megtett, hogy bebizonyítsa: benne van az X faktor. Az énekesek szülőhelyén Nyíregyházán és Lajosmizsén családtagok, rokonok, barátok és rajongók szurkoltak. A kampányolásból természetesen a mentorok is bőven kivették a részüket. Nagy Feró megígérte, hogy ha Enikő nyer, úgy fog sírni, mint Keresztes Ildikó szokott. Míg Malek Miklós még az adás első harmadában teljesítette szombati vállalását és száz fekvőtámaszt nyomott a kamerák előtt, amiért a közönség egészen a döntőig juttatta Tibót. Geszti Péter a párbajdal után gratulált Enikőnek amiért nem adta fel az első kudarcot követően, s újra elindult a tehetségkutatón. Keresztes Ildikó is utalt a tavalyi versenyre és elkérte a lány „csúnya zöld” szoknyáját. Kocsis Tibor utolsó versenyszáma után felállva tapsolt a zsűri is, Keresztes szemébe pedig könnyek szöktek. – Tibó, nem tudok mit mondani. Csodálatos volt, köszönöm – hebegte az énekesnő, akihez Feró is csatlakozott. – Én nem leszek szomorú, ha te győzöl – jelentette ki sportszerűen a rocker. És igaza lett. A közönség úgy döntött, hogy 2011-ben Kocsis Tibor volt az X-Faktor legjobb énekese. Így ő kap egy évig havi egymilliót, egy Seat Leon személygépkocsit, egy tíznapos utazást az egzotikus Bali szigetére. A győztes a verseny után így nyilatkozott: olyan boldog vagyok, mint még soha. Tudom, hogy ezután meg fog változni az életem. El sem hiszem – mondta könnyei közt Tibó, a győztes, aki a műsor záróakkordjaként még egyszer elénekelte a párbajdalt, ám a sírástól akkor is el-elcsuklott a hangja.

Levetkőzik az ÖsszeEsküvők cicababája

Idén már nem csak a fővárosban, hanem Debrecenben és Szegeden is lesz Playmate-előválogató, de a nagy meglepetésre nem kellett sokat várni: egy ismert lány már az első napon megjelent, hogy megmutassa fedetlen bájait a szakemberekből álló zsűrinek. Ő pedig nem más, mint az ÖsszeEsküvők Alexája, aki – bár hamar távozott a műsorból – élt az élet adta lehetőséggel: a CKM címlaplánya lett. Sőt, azóta már a boldogság is rátalált, ráadásul egy volt „lakótárs”, Norbi személyében. A Rezidencián nem volt lehetőségük megismerni egymást, idekint már össze is bútoroztak. Alexát is ő vitte el a válogatóra. Mindenben mellette állok, így ebben is. Tudtam, hogy megpróbálja, és nincs is ezzel semmi gondom – mondta Norbi a Borsnak. Kora délutánra már az is kiderült, hogy Alexa sikerrel vette az első akadályt, hiszen több képet is megosztott a facebookos honlapján, és csak ennyit írt hozzá megjegyzésként: továbbjutó!

Sztárhírek - Ezen a hétvégén kiderül, hogy ki nyeri meg a 2011-es X-Faktort.

A műsor előtt még utoljára nyilatkozott a három döntős, Baricz Gergő, Kocsis Tibor és Muri Enikő. Elárulták, szerintük melyikük nyeri a versenyt.
Elérkezett a 2011-es X-Faktor kétnapos nagydöntője. Baricz Gergő, Kocsis Tibor és Muri Enikő immár az esetleges győzelem kapujában állnak. Szombaton a három dobogós egyike kiesik, vasárnap pedig következik a végső megmérettetés az első helyért. A Bors szavazásán változatlanul Kocsis Tibor vezet, aki hajszállal előzi meg Muri Enikőt, Baricz Gergőre kevesebben voksolnak. A nagy esemény előtti hajszában lapunknak még utoljára sikerült elérnie két próba közt mindhárom döntőst. Ugyanazokat a kérdéseket tettük föl mindnyájuknak, amelyekre készséggel válaszoltak.
BARICZ GERGŐ LÉLEKBEN FEJLŐDÖTT A LEGTÖBBET
Szerinted ki nyeri az X-Faktor 2011-et?
- Kocsis Tibor fog győzni. Abszolút megérdemli, mert rettentő nagy énekes. Emellett tele van lélekkel az előadásmódja. Szeretem benne, hogy nála az érzelmek „lobogtatják” a hangszálakat.
Csalódott lennél, ha nem te jutnál be a vasárnapi döntőbe?
- Egyáltalán nem lennék csalódott, mert már bőven túlteljesítettem, amit kitűztem magam elé. Én a legjobb hatba szerettem volna bejutni, és már a fináléban vagyok, aminek persze nagyon örülök. Mindemellett áldás és átok ez egyszerre, mert kapok hideget-meleget az internetes fórumokon, hogy még mindig versenyben vagyok.
Mire költenéd a tizenkétmilliós nyereményt?
- Elvinném a szüleimet egy jó kis nyaralásra. Szeretném egy kicsit kivenni a munkát a kezükből, és beiktatni nekik egy hosszabb pihenőt, mert nagyon megérdemlik. A pénz jelentős részét pedig a karrierembe fektetném be oly’ módon, hogy tovább képezzem magam. Zeneelméleti leckéket vennék, zongora- és énektanárhoz járnék.
Van jogosítványod? Mit kezdenél a nyereményautóval?
- Van jogsim, de a jelenlegi életmódomban nincs szükségem autóra. Átengedném a nővéremnek, mert neki igazán jól jönne.
Miben fejlődtél leginkább a verseny során?
- Lélekben nagy lecke volt ez az egész. Leginkább magammal kerültem szembe az X-Faktor során. A közönség színtiszta tükröt tart eléd, amiben torzulás nélkül láthatod magad.
Mit adott az X-Faktor számodra?
Rengeteg szerető embert és barátot, valamint azt, hogy a szüleim végre büszkék lehetnek rám.
MURI ENIKŐT ALÁZATRA TANÍTOTTA A VERSENY
Szerinted ki fogja nyerni az X-Faktor 2011-et?

- Remélem, hogy akár én is lehetek a győztes. Minden reményem ebben van.
Csalódott lennél, ha nem te jutnál be a vasárnapi döntőbe?
- Nyilván igen, de a legjobb három is igazából nagyon szerencsés és hálás dolog. Csalódott lennék, de már ez is iszonyúan szép eredmény.
Mire költenéd a tizenkétmilliós nyereményt?
- Elsőként mindenképp szeretnék adakozni a kiskutyáknak és a menhelyen élő állatoknak, valamint egy kisgyermekekkel foglalkozó alapítványnak. Az első egymillióm erre menne rá. Utána pedig gyűjtögetnék, valószínűleg lakásra.
Van jogosítványod? Mit kezdenél a nyereményautóval?
- Nincs jogsim. Az autó valószínűleg egy garázsban állna, és amint időm engedné, megszerezném a jogosítványt.
Miben fejlődtél leginkább a verseny során?
- Elsősorban türelemre tanított, és alázatra a zene iránt. Emellett nagyon sok színpadi trükköt tanultam meg, amikre nem is gondoltam volna. Például, hogy hogyan kell a kamerákkal bánni, vagy hogy hogyan kell tartani a mikrofont, hogy közben látszódjék az arcom.
Mit adott az X-Faktor számodra?
- Nagyon sok olyan emberrel ismerkedtem meg, akik szakmailag mindig előrébb tudtak vinni. Kiemelném Szatmári Orsit, az énektanáromat, Ferót, a mentoromat és Tihanyi Ákost, a koreográfusomat, de képtelenség volna mindenkit felsorolni.
KOCSIS TIBOR NYITOTTABB EMBER LETT
Szerinted ki fogja nyerni az X-Faktor 2011-et?
- Szeretném én megnyerni a versenyt. Így állok neki.
Csalódott lennél, ha nem te jutnál be a vasárnapi döntőbe?
- Természetesen csalódottság lenne bennem. Rossz érzés volna, hiszen az utolsó lépcsőfoknál véreznék el.
Mire költenéd a tizenkétmilliós nyereményt?
- Megalapoznám vele a jövőmet. Harmincéves vagyok, és tudom, mennyi munkába kerül megkeresni ennyi pénzt. Éppen ezért nagyon megbecsülném. Lakáscélra és családi dolgokra fordítanám.
Van jogosítványod? Mit kezdenél a nyereményautóval?
- Van jogsim. Nagyon örülnék az autónak, egy álmom válna valóra vele, biztosan megtartanám.
Miben fejlődtél leginkább a verseny során?
- Sokkal nyitottabb lettem az emberek felé. Emellett pedig alázatra nevelt a műsor, és megtanított igazán koncentrálni. Megtapasztaltam, milyen az, ha mindenki érted van, te pedig ő értük. Mindenki a te produkciód tökéletességén dolgozik, neked pedig az a dolgod, hogy adott pillanatban ezt viszonozd, és legyél a topon, amikor kilépsz a színpadra.
Mit adott az X-Faktor számodra?
- Új barátokat, értékes emberi kapcsolatokat, és rengeteg sikerélményt.

Sztárhírek - Csenge és Péter nyert az ÖsszeEsküvőkben

A Tv2 párkereső valóságshow-jából december 16-án először kiesett Mása és Alekosz, ők a szavazatok kevesebb mint 20 százalékát gereblyézték össze. Az ÖsszeEsküvők-et végül Csenge és Peti nyerte, az ő visszafogottabb, csendesebb lényük rokonszenvesebb volt a nézőknek, mint az excentrikus Niko vagy a konfliktusokat jobban bevállaló Ricsi. Az ÖsszeEsküvők a végéhez ért a Tv2-n. A finálé félidejében egy páros a voksok 43, egy másik duó a szavazatok 37 százalékát szerezte, de mivel Mása és Alekosz 20 százalék alatt maradt, nekik minden esélyük elszállt a fődíjra. A műsor nélkülük folytatódott, és a görög realityszereplő nem lesz rekorder: pár nappal ezelőtt azon lelkendezett, hogy a VV4 után ha újabb valóságshow-t nyerne fél éven belül, akkor az - szerinte - világcsúcs lenne. Meglepő is lett volna, ha a műsor miatt két gyereket is lepattintó Mása nyer, mert továbbra is férjnél van: a Tv2-nek a nemzetközi licensz értelmében már régen ki kellett volna tennie a műsorból, de a stáb átírta a szabályokat. Egy órával az élő show kezdete után nevet és képet is mutatott a csatorna a százalékok mellé: Csenge és Peti 55 százalékon állt, Niko és Ricsi 45-öt kapirgált össze. A döntőben mindkét páros az addigi, szeptember óta látott viselkedést hozta. Csenge csillogó szemmel jelentette be, hogy párja soha nem tudta megbántani, Peti pedig ábrándos tekintettel emlékezett a szép órákra, mintha mindketten egy Tiffany romantikus kisregényből léptek volna elő. A másik páros kapcsolata sokkal viharosabb volt, hetekkel korábban a rezidencia több pontján is bemutattak nemi aktust - de hiába voltak egy tévéshow, egy reality szempontjából sokkal hasznosabb, extrovertáltabb karakterek, a nevekkel közölt képek bemutatása után 15 perccel sem változott számottevően az állás. A szavazatok bő 55 százalékával végül nyert a közlés pillanatában erős örömsikolyt hallató Csenge, Péter barátjával együtt. Esküvőt nem mutatott végül a Tv2, csak ígéret hangzott el, erre vonatkozólag: a ceremóniát alighanem az Aktív adja majd valamikor 2012-ben.

Sztárhírek - Konfliktus Hajdú Pétert és Szabó Zsófi között.

Szabó Zsófi sírva fakadt a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén. A Jóban Rosszban sztárja a műsorvezető jóindulatú poénnak szánt megnyilvánulásán akadt ki, ami nem úgy sült el, ahogy kellett volna.
Hajdú Péter egy péntek esti bulin készített közös fotót Szabó Zsófiról és Berki Krisztiánról. A képet a műsorvezető közösségi oldalára töltötte fel. Ezen akadt ki a Jóban Rosszban szőkesége, akinek  nemrég ért véget kapcsolata Mártha Imrével.

Ha azt vesszük, hogy lefotózol bárkivel, azzal nincs semmi probléma.
Lefotózhatsz most a közönségből is bárkivel. Azt gondolom, hogyha te elmész egy szórakozóhelyre és veled akarnak fotózkodni lányok, rajongóid és felteszik az oldalukra, az ember nem akad ki. Viszont, ha közeli jó barátod aláírja, hogy "drukkolok, hajrá és volt egy csók"... - kezdte Szabó Zsófi, aki sértőnek érezte Hajdú Péter kommentjeit. Szerinte ugyanis kínos szituációba hozta ezzel, mivel később egy újságcikk is megjelent, ami Zsófi és a volt Fradi-vezér kapcsolatát taglalta. A TV2 sztárja haragszik, de ugyanakkor szereti is a műsorvezetőt, hiszen egyben családtagnak is tekinti. Szabó Zsófi ugyanis Hajdú Péter és Sarka Kata kisfiának keresztanyja. Leginkább e szoros kapcsolat miatt nem érezte poénosnak a műsorvezető viccesnek szánt fotóját. Most lehet itt poénkodni, de ettől függetlenül elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Bárkivel találkozom az utcán, azt mondja, gyűlöl téged és megkérdezi, hogy miért vagyok a barátod? - fakadt sírva a Jóban Rosszban sztárja, aki hozzátette: mindezek ellenére is még kedveli Hajdú Pétert.

VV Attila honnan tudja, hogy Vera pornózott?

VV Attila minden bizonnyal megsejthette Vera titkát, hiszen többször is utalt arra: biztos benne, hogy ha fizetnek a lánynak, szívesen lefekszik bárkivel. Mivel erre utaló információ nem juthatott a villa falain belülre, valószínű akkor szerezhetett tudomást a lány pornóbotrányáról, amikor megjelent a bokszgála arénájában. Olykor centiméterekre ment csak el a nézők mellett.
Verát nagyon rosszul érintette, amikor Péter és Attila örömlánynak nevezte, és ennek hangot is adott. Attila a számonkérésre azzal vágott vissza, hogy elmondások szerint van alapja így nevezni a lányt.

Vera szerintem te pénzért is megtennéd, mondta Attila.
Csináltuk már, hogy tudod, hogyan működik ez nálam, vagy fizettél nekem érte? - vágott vissza a lány.
Mellesleg veled akkor sem csinálnám, ha a világ összes pénzét és kincsét odaadnád, mondta az
érzékeny lelkű lány.

Verát egy életre kinyírja a villaélet

Alpári magatartásával nemcsak a villalakókban hagy maradandó nyomot VV Vera. Az érzékeny lelkű lány csak azt felejti el, hogy pornós múltjával, kibírhatatlan viselkedésével egy ország szembesül.
A pokróc stílusának köszönhetően az alfahímek rászálltak Verára: a vérét akarják. Péter és Attila megfogadta, hogy addig szekálják, amíg magától ki nem menekül a villából. Meg van rá az okuk is: a lány viselkedése ugyanis egyre agresszívabb és kötekedőbb. Képtelen kordában tartani az indulatait, a bokszgála után fröcsögve zúdította Attilára és Péterre a szitkait. Nagyon húzzad meg magad, apukám. Egy gerinctelen, hazudozó, aljas kis patkány vagy –mondta Péternek, de Attila is megkapta a magáét: Te egy senki vagy. Te nem vagy itt felsőbbrendű senkinél, te, hülyegyerek! A példátlanul durva kirohanásra a reakció sem maradt el. Azt, hogy büdös vagy, tudjuk. Majd ha kimegyünk, azt is meg fogjuk tudni, hogy egy k..va vagy.
Ha tudnának a filmről, akkor biztos a szemébe mondanák. A VV 5-öt nagyon keményen játsszák, főleg Attila. Inkább a viselkedésére vonatkozott az összeférhetetlen fiúmegjegyzése.
Vera rokonai szerint a lány megváltozott stílusa válaszreakció a játékostársak kötekedéseire.
Vera rengeteg sértést kapott, nem csoda, hogy most visszaad minden rosszat. A lila kendő védi, lehet, hogy soha többet nem lesz lehetősége arra, hogy büntetlenül elküldjön mindenkit a melegebb éghajlatra. Cristofel viszont ennél sokkal borúsabban látja egykori játékostársa jövőjét. Szerinte a VV 5 legnagyobb vesztese Vera lesz.
Őszinte csaj, ezért amikor kijön, fel fogja vállalni a pornózást is. De az biztos, hogy egy nagyon kemény időszak vár rá. Olyan szituációkban látják bent, ami után egy állásinterjún biztos elvérzik. Számára nagy szívás ez a műsor, kinyírja magát bent is, kint is.

Sztárhírek - A Való Világ bokszcsatái csak az X-Faktort nem tudták elverni

Rekordnézettséget ugyan nem hozott a Való Világ bokszcsatája, de a műsort 1,6 millióan nézték. A 18 és 49 évesek közt még Berényiéknél is több nézőt érdekelt, miképp ütik egymást Sittesék. 
A Való Világ december 11-i bokszcsatája és az azt követő kiválasztás 1,6 milliós nézettséggel ment a teljes lakosságnál: az ötödik széria ilyen magas nézettséget még nem ért el. Tízből három tévéző választotta vasárnap a valóságshow-t, amely előtte inkább 25 százalék körüli közönségaránnyal ment. Múlt héten csak a Barátok közt és az X-Faktor szerepelt jobban, utóbbi 2 millió 207 ezres nézőszámot regisztrált.
A kereskedelmi célcsoportban még jobban szerepelt a műsor, nézettebb volt, mint a Barátok közt. Az adás 31,6 százalékos közönségaránnyal a hét második legnézettebb műsora lett, csak az X-Faktor előzte meg.

Sztárhírek - ÖsszeEsküvők: Kiki lánya 90 százaléknál is többet tud

Óriási fölénnyel, a szavazatok több, mint 90 százalékát birtokolva ment vissza Csenge az ÖsszeEsküvők rezidenciájára. Ha összejönne a frigy, híres ember kísérné oltár elé. 
Igaz szerelemnek látják a nézők azt, ami Csengét és Petit összeköti, és úgy döntöttek, esélyt adnak arra, hogy a fiatal pár vigye el az ÖsszeEsküvők fődíját a jövő heti döntőben. A péntek esti összecsapáson a szavazatok több, mint 90 százaléka érkezett Csengére, akit a rezidencia lakói egyébként egyöntetűen visszavártak. A fiatal lány elárulta: nem feltétlenül a fődíj motiválja, számára az az első, hogy szerelmével, Petivel (akivel a beköltözésükkor kezdődött a kapcsolatuk) kézenfogva sétálhasson ki a játékból. Ám annak nagyon örül, hogy döntősök lettek. Ha pedig megnyerik az álomesküvőt, az már biztos, hogy édesapja, az Első Emelet énekese, Kiki kíséri majd az oltár elé. A kieső, a vörös Dóri csak azért bánkódik, mert hiányozni fognak neki a többiek, ám ő nem hagyott maga után megtört szívet. Igaz, hogy kapcsolata Alekosszal mesébe illően indult, ám végül nem lett belőle semmi, így Dórit férfi nem motiválta arra, hogy visszamenjen a rezidenciára.

Claudia saját naivságának áldozata

Csapdában van, mert túlságosan vágyik családra, társra. Szeretetéhsége, naivsága áldozata Liptai Claudia (38). Nemcsak volt férje, Gesztesi Károly és a barátai, de a szexuálpszichológus és a lélekelemző is úgy látja, a színész-műsorvezető hihetetlenül jószívű és családcentrikus, ez teszi őt annyira sebezhetővé. Liptai Claudia támadások tömkelegét kapta azóta, hogy Balogh Péter személyében összejött egy nős, kétgyermekes férfival. A szerelmi botrány, ha lassan is, de végre-valahára lecsendesedett, azonban, ha a híreknek hinni lehet, a kapcsolat is elfáradt.
Liptai kedvese egyre több időt tölt feleségénél és gyermekeinél, és ez a helyzet kísértetiesen hasonlít arra, amit Gesztesi mellett élt át: színész férje nem tudott leválni előző családjáról. De vajon mi az oka, hogy Claudia képtelen megtalálni a boldogságot, egyik félresikerült kapcsolatból a másikba sodródik?
Egy bizonyos kor után már nehéz olyan férfit találni, aki nem nős vagy nincs komoly kapcsolata. Ha pedig szabad a férfi, akkor általában túl fiatal, vagy valami nagy gond van vele.
Miért nem tanul a történtekből? Talán a személyisége miatt alkalmatlan a tartós párkapcsolatra. Esetleg túlságosan naiv, olyasmire épít, amire nem kellene. Ahogy a dolgai az utóbbi időben alakultak, akár elátkozottnak is érezheti magát.
Balogh Piroska lélekelemző szerint Claudiát valóban nagyon erős negatív hatások érik, pedig a számmisztika alapján ennek az évnek jól kellett volna sikerülnie számára, akár még a házasság lehetősége is benne volt. 
Nagyon vágyik a szeretetre, de nem tudja irányítani az érzelmeit. Ezzel magyarázható az is, hogy képes volt nős férfit választani, ami eleve mérgezi a kapcsolatot. Ki kell lépnie ebből a körforgásból, különben ez a hónap a szeretethiányról szól majd számára, a január pedig még nagyobb bajt, egy komoly betegséget hozhat.

Kováts Vera azért született, hogy jobbá tegye a világot

Szülei már évek óta tudják Kováts Veráról, hogy különleges. Az x-faktoros lányról aurafényképpel bizonyították be, hogy úgynevezett indigó gyerek, s azért született, hogy megváltsa a Földet. Nem kell hozzá szakember, hogy észrevegyük: Kováts Vera nem mindennapi muzikalitással van megáldva. Most az is kiderült azonban, hogy szülei már régóta tudják tizenhat esztendős lányukról: különleges képességekkel rendelkezik. Egy aurafotózás során derült ki róla, hogy Vera úgynevezett indigó gyerek. Az ezotérikusok szerint az ilyen gyermekek nagyon érzékenyek, emellett bármihez is fognak, azonnal jól teljesítenek az adott a tevékenységben, s azért születtek, hogy jobbá tegyék a világot. Az aurájuk pedig indigókék színű, innen az elnevezés.  Három-négy éve vittük el egy aurafotózásra Verát, mert „gyanús” volt, hogy ő más, mint az átlag. Például már kétéves korában vígan tudott kétkerekű biciklivel menni, de nagyon tehetséges volt a korcsolyázásban és az úszásban is. Valahogy mindenhez ösztönös tehetsége volt. Kíváncsiak voltunk, hogy mi áll emögött – emlékezett vissza Vera édesanyja. – Aki csinálta a fényképet, kielemezte, s maga is meglepődött az eredmény láttán, pedig ő már találkozott korábban indigó gyerekkel – magyarázta az anyuka, majd hozzátette: az ilyen gyerekek a jót hozzák a Földre, s azért születnek, hogy jobb irányba tereljék a világot. – Másképp is kell nevelni őket, mert például nem fogadják el a direkt irányítást – tette hozzá az anyuka.
Egyébként az egész családunk nyitott a spiritualitásra, sőt mindannyian gyakoroljuk a pránanadi tanait – utalt Vera édesanyja a Tibetből eredeztetett gyógyító technikára. – Vera is elvégzett egy ilyen tanfolyamot. Hiába esett ki, az X-Faktor nem ért véget számára, még csak most kezdődik igazán – vélekedett a büszke édesanya.

Sztárhírek - Való Világ óvoda

Hiába felnőttek már a villalakók, az összezártság miatt sokszor úgy viselkednek, mint a gyerekek. Sokan nem is igen változtak óvodás koruk óta, ahogy ezt a képek is bizonyítják. Határtalan önbizalma van Kingának, aki már kiskorától csak magával és a külsejével volt elfoglalva. Sőt, gyerekkorában még modellt is állt. De Seherezádé sem viselkedik másképpen, mint egykor az óvodában: ugyanúgy imád beszélni. Talán Gergő az, akit megedzett az élet, hiszen ő egykor barátkozós gyerek volt, aki mindenkit bevont a játékokba, ma viszont már óvatosabban alakítja ki a társaságát.