Sztárhírek - Konfliktus Hajdú Pétert és Szabó Zsófi között.

Szabó Zsófi sírva fakadt a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén. A Jóban Rosszban sztárja a műsorvezető jóindulatú poénnak szánt megnyilvánulásán akadt ki, ami nem úgy sült el, ahogy kellett volna.
Hajdú Péter egy péntek esti bulin készített közös fotót Szabó Zsófiról és Berki Krisztiánról. A képet a műsorvezető közösségi oldalára töltötte fel. Ezen akadt ki a Jóban Rosszban szőkesége, akinek  nemrég ért véget kapcsolata Mártha Imrével.

Ha azt vesszük, hogy lefotózol bárkivel, azzal nincs semmi probléma.
Lefotózhatsz most a közönségből is bárkivel. Azt gondolom, hogyha te elmész egy szórakozóhelyre és veled akarnak fotózkodni lányok, rajongóid és felteszik az oldalukra, az ember nem akad ki. Viszont, ha közeli jó barátod aláírja, hogy "drukkolok, hajrá és volt egy csók"... - kezdte Szabó Zsófi, aki sértőnek érezte Hajdú Péter kommentjeit. Szerinte ugyanis kínos szituációba hozta ezzel, mivel később egy újságcikk is megjelent, ami Zsófi és a volt Fradi-vezér kapcsolatát taglalta. A TV2 sztárja haragszik, de ugyanakkor szereti is a műsorvezetőt, hiszen egyben családtagnak is tekinti. Szabó Zsófi ugyanis Hajdú Péter és Sarka Kata kisfiának keresztanyja. Leginkább e szoros kapcsolat miatt nem érezte poénosnak a műsorvezető viccesnek szánt fotóját. Most lehet itt poénkodni, de ettől függetlenül elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Bárkivel találkozom az utcán, azt mondja, gyűlöl téged és megkérdezi, hogy miért vagyok a barátod? - fakadt sírva a Jóban Rosszban sztárja, aki hozzátette: mindezek ellenére is még kedveli Hajdú Pétert.