Verát egy életre kinyírja a villaélet

Alpári magatartásával nemcsak a villalakókban hagy maradandó nyomot VV Vera. Az érzékeny lelkű lány csak azt felejti el, hogy pornós múltjával, kibírhatatlan viselkedésével egy ország szembesül.
A pokróc stílusának köszönhetően az alfahímek rászálltak Verára: a vérét akarják. Péter és Attila megfogadta, hogy addig szekálják, amíg magától ki nem menekül a villából. Meg van rá az okuk is: a lány viselkedése ugyanis egyre agresszívabb és kötekedőbb. Képtelen kordában tartani az indulatait, a bokszgála után fröcsögve zúdította Attilára és Péterre a szitkait. Nagyon húzzad meg magad, apukám. Egy gerinctelen, hazudozó, aljas kis patkány vagy –mondta Péternek, de Attila is megkapta a magáét: Te egy senki vagy. Te nem vagy itt felsőbbrendű senkinél, te, hülyegyerek! A példátlanul durva kirohanásra a reakció sem maradt el. Azt, hogy büdös vagy, tudjuk. Majd ha kimegyünk, azt is meg fogjuk tudni, hogy egy k..va vagy.
Ha tudnának a filmről, akkor biztos a szemébe mondanák. A VV 5-öt nagyon keményen játsszák, főleg Attila. Inkább a viselkedésére vonatkozott az összeférhetetlen fiúmegjegyzése.
Vera rokonai szerint a lány megváltozott stílusa válaszreakció a játékostársak kötekedéseire.
Vera rengeteg sértést kapott, nem csoda, hogy most visszaad minden rosszat. A lila kendő védi, lehet, hogy soha többet nem lesz lehetősége arra, hogy büntetlenül elküldjön mindenkit a melegebb éghajlatra. Cristofel viszont ennél sokkal borúsabban látja egykori játékostársa jövőjét. Szerinte a VV 5 legnagyobb vesztese Vera lesz.
Őszinte csaj, ezért amikor kijön, fel fogja vállalni a pornózást is. De az biztos, hogy egy nagyon kemény időszak vár rá. Olyan szituációkban látják bent, ami után egy állásinterjún biztos elvérzik. Számára nagy szívás ez a műsor, kinyírja magát bent is, kint is.