Claudia saját naivságának áldozata

Csapdában van, mert túlságosan vágyik családra, társra. Szeretetéhsége, naivsága áldozata Liptai Claudia (38). Nemcsak volt férje, Gesztesi Károly és a barátai, de a szexuálpszichológus és a lélekelemző is úgy látja, a színész-műsorvezető hihetetlenül jószívű és családcentrikus, ez teszi őt annyira sebezhetővé. Liptai Claudia támadások tömkelegét kapta azóta, hogy Balogh Péter személyében összejött egy nős, kétgyermekes férfival. A szerelmi botrány, ha lassan is, de végre-valahára lecsendesedett, azonban, ha a híreknek hinni lehet, a kapcsolat is elfáradt.
Liptai kedvese egyre több időt tölt feleségénél és gyermekeinél, és ez a helyzet kísértetiesen hasonlít arra, amit Gesztesi mellett élt át: színész férje nem tudott leválni előző családjáról. De vajon mi az oka, hogy Claudia képtelen megtalálni a boldogságot, egyik félresikerült kapcsolatból a másikba sodródik?
Egy bizonyos kor után már nehéz olyan férfit találni, aki nem nős vagy nincs komoly kapcsolata. Ha pedig szabad a férfi, akkor általában túl fiatal, vagy valami nagy gond van vele.
Miért nem tanul a történtekből? Talán a személyisége miatt alkalmatlan a tartós párkapcsolatra. Esetleg túlságosan naiv, olyasmire épít, amire nem kellene. Ahogy a dolgai az utóbbi időben alakultak, akár elátkozottnak is érezheti magát.
Balogh Piroska lélekelemző szerint Claudiát valóban nagyon erős negatív hatások érik, pedig a számmisztika alapján ennek az évnek jól kellett volna sikerülnie számára, akár még a házasság lehetősége is benne volt. 
Nagyon vágyik a szeretetre, de nem tudja irányítani az érzelmeit. Ezzel magyarázható az is, hogy képes volt nős férfit választani, ami eleve mérgezi a kapcsolatot. Ki kell lépnie ebből a körforgásból, különben ez a hónap a szeretethiányról szól majd számára, a január pedig még nagyobb bajt, egy komoly betegséget hozhat.