Szabó Zsófi smink nélkül-fotó

Szabó Zsófi azon kevés hírességek egyike, aki vállalja önmagát természetes valójában. A Jóban Rosszban színésznője ugyanis előszeretettel oszt meg magáról olyan fotókat a Facebookon, amelyeken nincsen rajta smink. Szabó Zsófit az ország egyik legcsinosabb nőjének tartják, sőt, még az esztendő bombázójának is választotta egy férfimagazin. Noha azt hihetnénk, a szexszimbólumok különösen adnak arra, hogy mindig, minden körülmények között tökéletes legyen a külsejük, Zsófi a természetesség híve. Nem az a tipikus csontkollekció, szeret enni, és nem fogyókúrázik esztelenül, és bizony a Jóban Rosszban sztárjának olykor az is belefér, hogy smink nélkül jelenjen meg.
" Szeretek smink nélkül lenni, és a természetesség híve vagyok" - mondta el a híresség, aki olyannyira elfogadja smink nélküli arcát, hogy előszeretettel rak fel magáról olyan fotókat a Facebookra, amelyeken teljesen természetes az arca. Mondani sem kell, hogy Zsófi így is nagy sikert arat.

Különleges ajándékban volt része a Rocktenorsnak - X Faktor

Különleges ajándékban volt része a Rocktenors csapatának. A trió, amely hét végén búcsúzott az X-Faktortól, a Hooligans vendégeként részt vehetett a rockbanda nagykoncertre való felkészülésében. Még egy kis közös zenélésre is lehetőségük nyílt.
Meglepetés volt, amikor kiderült, hogy a Hooligans szívesen találkozna velünk, örömmel vettük a megkeresést. Nekünk szakmailag sokat jelent, hogy látjuk, hogyan nyomják a profik, érdekes, hogy minden élőben megy, tetszik a nyüzsgés. Az pedig külön öröm, hogy beállhattunk közéjük egy kicsit. Az öcsém, Márió például beülhetett a dobok mögé – tette hozzá az énekes, aki társaival együtt biztosan ott lesz a banda jubileumi fellépésén is a sportarénában.

Tóth Gabi: nincs csábító harmadik

Nem egy harmadik miatt szakítottam – állítja Tóth Gabi, aki egy nap hallgatás után rájött: azzal oszlathatja el a találgatásokat, ha a nyilvánosság elé áll azzal, hogy nincs együtt korábbi szerelmével. Eddig úgy lehetett tudni, hogy Tóth Gabinak élmény volt az élet a Holy Baby nevű zenekar dobosa, Roli mellett, aki kihozta belőle az igazi nőt. Gabi többször is áradozott arról, hogy a fiú hatására megkomolyodott, lenyugodott és már nem is hisztizik annyit, mint korábban, mindez karrierjére is jótékony hatással volt. Ehhez képest tegnapra kiderült, kétéves kapcsolatuk vége felé már nagyon unta az egészet. Én döntöttem, őszinte ember vagyok, odaálltam elé, és elmondtam, hogy megszűntek az érzelmeim. Akármilyen labilis alkat is vagyok, ezt el kellett mondani, így kellett lennie.
Gabi visszautalt arra, hogy mennyit köszönhet az extrém megjelenésű fiúnak, hogy mellette lett felnőtt és igazi nő, de a kapcsolatuk ellaposodott, unalmassá vált.
Felnőtt életet éltünk, mintha egy 15 éves kapcsolatban lennénk – vallotta be Gabi, aki kitért arra is, hogy hiába mindenféle találgatás, nem egy harmadik miatt szakított, nincs új férfi Roli helyett.
A faképnél hagyott zenész Facebook-oldalán reagált a történtekre.
„Mi Gabival tisztességes mély érzésű kapcsolatban éltünk! Elképesztő sokat adtunk egymásnak és köszönhetünk mindketten a másiknak. Szeretnénk tisztességesen, méltósággal elválni, és továbbra is jó baráti viszonyban maradni, hogy a jövőben is tudjuk egymást segíteni! Közöttünk olyan kapocs van, ami túlmutat a szerelmen” – írta a fiú, aki szerint a világ szebbé válna, ha mindenki olyan kapcsolatban élhetne a párjával, mint amilyen az övék volt.

Sztárhírek - Alekosz exe készülhet - véget ér számára a ValóVilág?

VV Vera lett a ValóVilág vasárnapi párbajának biztos résztvevője, amivel megfagyasztotta a vért Veronikában, akivel finoman szólva nem értik meg egymást a villában. Az érzékeny lelkű lány nővére szinte biztosra veszi, hogy jogos is a félelme.
Szinte százszázalékosan biztos vagyok abban, hogy Vera nem fog taktikázni és párbajra hívja majd legfőbb ellenlábasát, Veronikát. Vele egyszerűen nem találja a közös hangot, és a két dudás egy csárda elv alapján biztosan kiviszi majd vasárnap. Szerintem jó döntést fog hozni ezzel, és nagy eséllyel kint is hagyja majd Veronikát. A nézők nem biztos, hogy Verára szimpátia alapon küldik majd az SMS-eket, hanem inkább Veronika ellen, azonban a végeredmény szempontjából ez már igazán másodlagos - fejtette ki Vera nővére.

Sztárhírek - Ezért nem veszik feleségül Liptai Claudiát

Túl szabad, túl szexi és túl sikeres - a nőtípus, akitől a férfiak hátán futkos a hideg. Katalin hercegnő szexis húga, a közelmúltban dobott Pippa Middleton példája is azt mutatja, hogy a férfiaknak nem kellenek a túlságosan is dögös nők. Legalábbis nem feleségnek. Egyszerűen nem feleségnek való" - ez volt a szépnek aligha nevezhető búcsú üzenete a harmincegy esztendős, dúsgazdag, magas és jóképű Alex Loudonnak, amikor kiadta Pippa Middleton útját. Pedig Pippa nem akárki: Anglia leendő királyának sógornője, az egyik legkívánatosabb nő a bolygón és a világ legkörülrajongottabb popsijának tulajdonosa... S akad olyan férfi, akinek ez a nő mégsem kell! De akkor, mi is kell a férfiaknak? Milyen is a feleségnek való nő ? - adódik a kérdés, ami évszázadok óta foglalkoztatja a gyengébbik nemet.
John Molloy bestsellerében, a Férfiak miért vesznek feleségül bizonyos nőket és nem másokat? című könyvben a témát boncolgatja, méghozzá igen körültekintően. Molloy 3500 férfit szólaltatott meg, akinek csupán húsz százaléka mondta azt a menyasszonyáról, vagy feleségéről, hogy szexis. A többeik a kedves, csinos, aranyos jelzőket használták, és eszükben sem jutott volna, hogy szexszimbólumként beszéljenek a párjukról. A szerző szerint ennek oka igen egyszerű: a férfiak szerint egy feleség ne legyen túlságosan szexis.
"A férfiakban működik az ősi állati ösztön. Biztosak akarnak lenni abban, hogy a születendő utódot ők nemzették, márpedig egy túl szép, vagy túl szexis nő esetében tudatalatt is megkérdőjelezik a hűséget."
A könyv szerint a férfiak alapvetően szeretik az ápolt, testileg jól karbantartott, csinosan öltözködő nőket, de kizárólag szexpartner esetében tetszik nekik a kivágott, hivalkodó, figyelemfelkeltő ruha.
Pippa Middleton példája mellett említhetjük Cameron Diazt vagy  Charlize Theront akár, hiszen mindkét nő csinos, szexis, a férfiak vágyának tárgya, mégsem veszi el őket feleségül senki sem. Pedig hányszor beszélt már mindkét nő arról, mennyire vágyik családra! Hasonló jelenségre a magyar sztárvilágban is akad példa. Dr. Csides Kata pszichiáter szerint nálunk Liptai Claudia tipikusan az a nő, akit minden férfi kíván, de nem merik feleségül venni. "Liptai Claudia olyan elképesztően erős szexuális kisugárzással rendelkezik, hogy az minden férfira hatással van. A férfi ránéz, és fülledt, izzadt éjszakák, forró szeretkezések jutnak eszébe, mást sem akar, mint őrülten szeretkezni vele! Ez a tulajdonság egyrészt áldás, hiszen kevés nőnek van ilyen kisugárzása, másrészt átok, hiszen az ilyen nőt - bármennyire is kívánják a férfiak - nem akarják feleségül venni. Mert félnek tőle" - mondta el Csides Kata.

Sztárhírek - VV5 Vera lett a kiválasztott

A VV5 lakói már rutinosan csinálták végig a negyedik kiválasztást. Bejött a bőrönd, majd mindenki felírta azt a nevet, akivel nem akar együtt élni a Való Világ 5-ben többet.
Annamária a villamester hozta be és ki a bőröndöt és a szokásoknak megfelelően felírták a neveket a villalakók. Nagyon furcsán feszült volt a hangulat.
Az RTL bedobált különböző kérdéseket a villalakóknak a konfliktusokról és kapcsolatokról. Attila igyekezett kerülni a kérdésekre a választ, ezért Liluval összeszólalkoztak.
  • Vera olyan emberre rakta a jelet, aki ellenszenves számára és ez Veronika volt.
  • Veronika két ember között vacilált. Vera és Kinga. Vera olyan dolgokat engedett meg viszont magának, ami nem volt jogos, ezért őt jelölte meg.
  • Kinga olyan emberre rakja a jelet, akit teljesen ellentétének érez. Más az érékrendjük és ez Seherezádé volt.
  • Seherezádé olyan emberre tette a jelet, akivel az elején nagyon jóban volt. Elkényeztetett, neveletlen lánynak tartja Kingát ezért rá tette a jelét.
  • Csaba nehéz döntésnek élte meg a mai kiválasztást. Eszterre nem tudja tenni a jelét, ezért Attilára tette a jelét.
  • Amióta Péterrel felhagytak a taktikázással, azóta a többség akaratának megfelelően cselekszik. “Annamari itt a jel amit kértél a múltkor!” mondta Attila.
  • Annamari egy játékszernek tekinti azt akire teszi a jelét. Attila kapta a jelet.
  • Olyan emberre teszi a jelét, akivel nagyon megromlott a viszonya. A legnagyobb taktikus most a villában és ez nem más, mint Veronika.
  • Gergő olyan személyre rakta a jelet, akinek zavarja a jelenléte. És ez Vera volt.
  • Péter először üdvözölte Shadit a TV előtt. Olyan emberre rakja a jelet Péter, akit már előre egyeztetett a többiekkel, így Annamari kapta a jelet.
  • Eszter Verára rakta a jelét
Vera kapta a legtöbb (3 ) jelet, így Ő a negyedi párbaj egyik résztvevője és neki kell jövő héten kihívni valakit párbajra.
A taktikusoknak megint nem jött be és nem Annamari lett a kiválasztott.

Sztárhírek - Jön a Való Világ 6, és az X-Faktor 3, Megasztár 6, Csillag Születik 4, Éden Hotel 2,

A Való Világ 5 még a feléhez sem érkezett el, az X-Faktor 2-nek is van még 5 versenyzője, de az RTL Klub már a Való Világ 6 és az X-Faktor 3 indításában gondolkodik. Szükségünk van a valóságshow-kra és a tehetségkutatókra.
A Való Világ 3 után sokáig pihentették ezt a műsorformátumot a csatornák. A nézők megcsömörlöttek a valóságshow-kban és a reklámozók is úgy érezték kicsit sok volt ez a magyar nézőnek. Egy ideig ráadásúl mindkét konkurens csatorna futtatta a maga realityjét. A Big Brother együtt versenyzett a Való Világgal.
Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója kijelentette, hogy a Való Világ 5 is hozza a tőle elvárt nézőszámot, így 2012-ben sem marad valóságshow nélkül senki. Mindezek mellett a Viasat3 is el fogja indítani az Éden Hotel 2-t, mely a csúszások miatt ősszel vagy nyár végén érkezhet a csatornára.
A TV2 elhalasztotta a Megasztár 6 indítását aX-Faktor 2 miatt. Az RTL egy szusszanásnyi időt sem hagy neki, mert indítja rögtön a Csillag Születik 4-et, majd az X-Faktor 3-at, így az egész jövő évet lefedi. A TV2 vagy feladja a Megasztárt (ami nem valószínű) vagy elgondolkozik azon, hogy melyik tehetségkutatóval indítja együtt. Valószínű, hogy a Csillag Születik 4 lesz a versenytársa a Megasztár 6-nak, hiszen az nem kifejezetten zenei tehetségkutató.

Sztárhírek - ÖsszeEsküvők - előbb Szilo keze, aztán ő maga repült

Az ÖsszeEsküvők Rezidencia Bonnie és Clyde-ja ismét elválaszthatatlannak bizonyult, a tizedik összecsapásról Ricsi és édesanyja, Éva tértek vissza győztesen, Niko legnagyobb örömére. Tegnap azonban összesen öten távoztak a TV2 játékából.
Hatalmas fölénnyel nyerte az összecsapást a vagány Ricsi és édesanyja, Éva asszony, végig magabiztosan vezettek. Nagy vokskülönbséggel szavazták őket vissza a nézők, akik így kinyilvánították: kíváncsiak a taktikázó vőlegényjelölt és párja, Niko további kalandjaira. A műsor egyik színfoltjának, Kati mamának és az ő Marci fiának azonban így távoznia kellett a játékból, nem térhettek vissza a többiekhez. Rajtuk kívül tegnap este még három játékos hagyta el a Rezidenciát: Diaz egészségügyi problémák miatt jött ki, Szilót és édesanyját, Erzsókot pedig kizárták a műsor készítői. A vőlegényjelölt ugyanis megütötte barátnőjét, Renikét.

Sztárhírek - Sziló megütötte Renikét - kizárták a játékból

Élő adásban jelentették be, hogy Szilót és anyját a szabályok értelmében kizárják az Összeesküvőkből. Playmate Dóra számlájára már nemcsak egy békítő dugás írható - ami Ricsi és Niko között történt a héten -, hanem egy tettlegességig fajuló féltékenységi veszekedés is. Sziló pofon vágta Renikét, ami miatt pénteken Tilla élő adásban jelentette be, hogy a pasit és anyját a szabályok értelmében kizárják az Összeesküvőkből.
„Mi, a műsor készítői elhatárolódunk az erőszak minden formájától, és engem személy szerint a legjobban az dühít, hogyha egy férfi megüt egy nőt. Sziló elvetette a sulykot azzal, hogy felpofozta barátnőjét, Renikét, ezért döntöttünk úgy hogy Szilót kizárjuk az Összeesküvőkből, és a játék szabályai szerint emiatt édesanyjának, Erzsóknak is távoznia kell" – nyilatkozta a műsor producere, Hajdú Péter.
A két játékos mellett ezen a napon Diaz is elhagyta a rezidenciát: a lánynak soron kívüli orvosi beavatkozásra volt szüksége, így ő sem térhetett vissza.

Sztárhírek - Előremenekülnek 2012-ben a magyar tévék

Karcsúsítás, néhány műsor megszűnése, elbocsátások - több jel utal arra, hogy a magyar tévécsatornák is nagy harcot vívnak a gazdasági válsággal. Az [origo] a négy legnézettebb csatorna vezérigazgatóját kérdezte 2012-es terveikről. A jelek szerint lesz Való Világ 6, biztosan indul új Megasztár, X-Faktor és Csillag születik, a Viasat3 pedig legdrágább műsorát, az Éden Hotel 2  folytatja.
Jóformán az összes tévétársaságnál történt leépítés, mindenki próbál takarékoskodni, és úgy tűnik, hogy 2012 sem lesz könnyebb év sem a gazdaságban, sem a médiában, mint az idei volt. Az [origo] a négy legnézettebb tévécsatorna vezérigazgatóit kérdezte 2011-ről és 2012-ről, arról, hogyan próbálnak küzdeni a válság ellen.
Mik a tervek?
"Az Egy perc és nyersz biztosan elindul tavasszal, keressük a jelentkezőket a Csillag születik-re és a Legyen ön is milliomos!-ra. 2012-ben visszatér az X-Faktor, és vannak olyan terveink is, amelyekről majd később szeretnénk csak beszélni. Az ötödik sorozat nézettségi eredményeinek ismeretében az is nagyon valószínű, hogy lesz Való Világ 6 is" - válaszolta kérdésünkre Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója.
A Tv2 jövőre visszahozza az eredetileg 2011 őszére tervezett tehetségkutatóját. "Az év elején jön a Megasztár legújabb szériája, mely teljesen megújult formában jelentkezik, január elsejétől pedig nálunk lesz látható a Dakar-közvetítés. Magyarország legnagyobb filmállományából a Sony, CBS, Paramount és Universal alkotásait láthatják a nézők. A Tények hatvanpercesre bővül: több lesz a kultúra, a fogyasztóvédelmi hír. A műsorban hétköznapi témákkal, eseményekkel és rendezvényekkel is foglalkozunk majd" - magyarázta Simon Zsolt vezérigazgató, aki szerint a Tv2-nél nem szűnnek meg műsorok.
Farsang Péter a Viasat3 legdrágább valóságshow-jának folytatását emelte ki: "Nagyon készülünk az Éden Hotel második évadára, a jövő év elején kezdődik a forgatás Mexikóban. Ezenkívül más saját gyártású műsorral is jelentkezünk majd tavasszal, erről azonban még nem árulhatok el többet. Ezek mellett természetesen amerikai sorozatpremierek is várhatóak a csatornáinkon" - jelezte.
Medveczky Balázs, az MTV vezérigazgatója arra büszke, hogy sportközvetítések terén erősít a köztévé, adja a londoni olimpia eseményeit, közvetíti a futball-Eb-t, és mellé az Eurovíziós Dalversenyt. Ezek mellett vannak egyéb terveik is, ezek megvalósulása azonban az MTVA-tól függ. Az RTL költségtakarékossága jól jött az MTV-nek, mert a nagy nézettséget vonzó, de nem esti (azaz kereskedelmileg jól eladható) időpontban rendezett Forma-1 is a köztévén lesz jövőre.
Elbocsátások, megszűnő műsorok
Karcsúbb szervezettel, kevesebb dolgozóval vág neki 2012-nek minden jelentősebb magyar tévé, és ez teszi lehetővé, hogy ne kelljen lemondani a nagyobb show-król. 2011 novemberében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) 367 fő csoportos leépítését jelentette be az állami foglalkoztatási hivataloknak, és ez már a második hullám volt: a képernyősök közül távozott többek közt Teszári Nóra, Bombera Krisztina, M. Kiss Csaba. Utóbbi kettő korábban épp a Tv2-nél volt, ahol november elején, szintén csoportos létszámleépítés keretében 93 dolgozótól váltak meg. A vezérigazgató azt nyilatkozta az [origo]-nak, hogy a tévé hatékonyabb működtetése érdekében történnek az elbocsátások. "Viszont minden képernyősünk maradt, sőt Liptai Claudiával is meghosszabbítottuk a szerződésünket, valamint új képernyőseink is lettek: Sági Szilárd, aki a FEM3 legújabb gasztroműsorát, a Kétszersült-et vezeti Gombos Edinával, Lipcsei Betta, a Szépségkirálynő második helyezettje a Talpig nő, Orosz Barbara a Tűsarok című műsorunkat kapta" - tette hozzá.
A Viasat már a válság előtt is kis létszámú, karcsú szervezettel működött. "Átszervezéseink, illetve itt-ott lemorzsolódás volt, leépítés nem. Úgy hisszük, ez rugalmasabbá, dinamikusabbá teszi a céget" - mondta erről Farsang.
Az RTL Klubnál sem úszta meg mindenki, több képernyőstől megváltak, így már nem vezet műsort Csonka András, Szujó Zoltán, Keleti Andrea, Kumin Viktória. Az [origo] médiaipari forrásból úgy tudja, hogy  több dolgozót kényszerszabadságra küldtek, több munkavállalónak félállást ajánlottak fel. Több munkatársat október 18-án, egyenként hívtak be, és egy RTL-es szerint voltak, akik csak egy órát kaptak átgondolni az ajánlatot - már ha volt. A döntések hátterében a reklámpiac gyengélkedése, a költségek csökkentése áll: a piacvezető tévécsatorna ugyanilyen okból szüntette meg a Fél kettő-t, a Reggeli-t és a déli Híradó-t, és tervezi (ideiglenesen?) leállítani a XXI. század-ot. Fábry Sándor műsora, az Esti showder nem indult el szeptemberben, kimaradt az ősz, ezzel az RTL több tízmilliót sprórolt. Úgy tudjuk, hogy bár új díszletet kap, a műsorideje lényegesen rövidebb lesz, és idén nem lesz képernyőn.
"A többi piaci szereplőhöz képest szerencsére nem kellett túl sok munkatársunktól megválni, de persze nálunk is szükségessé vált, hogy a létszámot a jelenlegi műsorkészítési igényekhez igazítsuk. Természetesen nagyon sokan vannak olyanok, akik a különböző produkciós cégeknél dolgoznak, amelyek nekünk készítenek műsorokat, ez pedig a jövőben is így lesz" - mondta erről Dirk Gerkens vezérigazgató. Ez több csatornánál előfordul majd: a kitett munkatárs más cégen keresztül dolgozhat a régi csatornájának.
Idén tízszázalékos bevételcsökkenés várható
A kereskedelmi tévék a csökkenő reklámpiac miatt visszafogják 2012-es kiadásaikat, jóformán csak a közszolgálati média tervezhet biztosan, azaz épp fordult a helyzet a pár évvel ezelőttihez képest, amikor az MTV-nél nagy volt a bizonytalanság, a kereskedelmi média pedig dinamikusan nőtt. "A Magyar Televíziónál biztosan nem lesz válság jövőre. Az m1 idén októberben megannyi új és megújult tartalommal jelentkezett. Több mint húsz új műsort indítottunk, majd egy tucatot pedig megújítottunk" - mondta az [origo]-nak Medveczky Balázs, az MTV vezérigazgatója.
Borúsabban látja a helyzetet Dirk Gerkens: "Természetesen a bizonytalan gazdasági helyzet a reklámpiaci kilátásokat is nagyon bizonytalanná teszi. 2012 nehéz év lesz" - jelezte az RTL Klub vezérigazgatója, aki úgy számol, hogy idén tíz százalékkal csökken a tévétársaság bevétele a 2010-eshez képest. Farsang Péter, a Viasat vezérigazgatója sem derűlátó.  "Csökkenéssel számolunk a tévés piacon 2012-ben. Ha úgy tetszik, permanens válság van" - válaszolta az [origo] megkeresésére. A Viasat anyavállalata, a Modern Times Group tőzsdén jegyzett cég, ezért, és a belső céges szabályok miatt az idei tervezett bevételekre vonatkozó kérdésünkre nem kívánt választ adni. Ami a televíziós reklámpiac egészét illeti, 2012-re további ötszázalékos csökkenésre számít a Tv2. "Habár még mindig nem mutatja fellendülés jeleit, kisebb a csökkenés, mint más médiumtípusoknál. Az előrejelzés szerint a televíziós reklámpiacnak még nagyobb lesz az egész hirdetési piacból jutó részesedése, mint eddig. Az úgynevezett 'fair share' elv alapján a Tv2 a piaci részesedésének növekedésével és a nem szpot-, illetve nem reklámjellegű árbevételek növekedésével számol. A 2011-es szpotbevételekkel kapcsolatban még nem tudunk pontos információt adni, viszont a nonszpot-bevételeink idén több mint harminc százalékkal nőttek. A Tv2 nettó havi árbevételeiről bárki tájékozódhat a nyáron indított Television Value Indicators platformunkon - jelezte Simon Zsolt vezérigazgató. (A nézettségben második csatornának 2010-ben 19 milliárd forintos árbevétele volt, ez mintegy 8,6 milliárd forinttal maradt el az RTL Klubétól. A cég a 2009-es 654 milliós nyereség után 2010-ben 2,2 milliárd forint veszteséggel zárta az évet - a szerk.)

Összeomlott Lil. C a kiesés után

Pokoli hétvégén van túl Lil. C (19), a fiatal énekes ugyanis duplán „gyászol" kiesése óta. Keresztes Ildikó mentoráltját azután, hogy a nézők szavazatai alapján számára szombaton véget ért az X-Faktor, egy újabb csapás is érte már rögtön másnap, amikor is egyik nagyon jó barátját kellett búcsúztatnia a ValóVilágból.     Lil. C hétfőn lapunk szerkesztőségében mesélt ugyanis arról, hogy milyen szoros barátság fűzi a valóságshow újabb kiesőjéhez, vagyis Shadihoz, miután egyik olvasónk tévedésből a feltörekvő villalakóval szeretett volna beszélni telefonon. Sajnos én nem Shadi vagyok, ő majd kedden jön be a Blikkbe, de én is nagyon sajnálom, hogy alulmaradt a párbajon, mivel nagyon jó barátom – mondta az énekes a telefonba.
 Azt hiszem, ez a sors furcsa fintora, hogy pont most esett ki ő is a ValóVilágból.
Az öccsével nagyon régóta barátok vagyunk, ő mutatott be néhány éve Shadinak, akivel mi is azonnal egy hullámhosszon voltunk, ezért gyakran jártunk együtt bulizni is. Jó barátok vagyunk, Shadi egy nagyszerű ember, és jó fej srác, úgyhogy én nagyon szurkoltam neki, hogy nyerje meg ezt a versenyt – mesélte Lil. C, aki éppen ezért még nehezebben viseli, hogy nemcsak őt, de a barátját is kiszavazták a nézők abból a műsorból, ami életük egyik legnagyobb lehetősége lett volna.
 Nagyon kiborultam vasárnap, hogy nem elég, hogy nekem búcsúznom kellett, de még Shadinak sem sikerült legyőznie Esztert. Megviselt ez a hétvége, még most sem tértem igazán magamhoz. A lakásban csak kóvályogtam, nem sok kedvem volt semmihez, ezért a barátaim kitalálták, hogy menjünk el wellnessezni, hogy egy kicsit kikapcsoljam az agyam, és ellazuljak – mondta szomorúan az énekes, aki csalódottságát szerkesztőségünkben sem tudta palástolni, és bár egy-egy rajongói üzenet hallatán elmosolyodott, a szemében mégiscsak a szomorúság csillogott.Azt hiszem, ez az állapot lesz jellemző rám még egy darabig. Szerettem volna legalább a legjobb ötben benne lenni, szerettünk volna egy fergeteges duettet előadni a Rocktenorsszal. Azt hiszem, a legjobb most az lesz, ha minél hamarabb visszamegyek a tanítványaimhoz a tánciskolába, hogy eltereljem a gondolataimat a kiesésről, és folytathassam, amit elkezdtem.

Itt hagyja párját Claudia!

 Különleges csajos kiruccanásra utazik Liptai Claudia (38) és Várkonyi Andrea (37), akik pasik és gyerekek nélkül vágnak neki a nagyvilágnak!   TV2 képernyősei a hét végén ülnek repülőre, hogy elutazzanak Miamiba egy kis kikapcsolódásra. Igazi bulizós, beszélgetős egy hét vár rájuk, a „kemény" munka, a gyereknevelés pedig marad Gesztesi Károlyra és Bochkor Gáborra.
A két tévés barátsága régre nyúlik vissza, olyannyira, hogy hat évvel ezelőtt Liptai volt az, aki bemutatta egymásnak Andreát és Bochkor Gábort. Liptai és Várkonyi soha nem titkolta: nagyon jó barátnők, a partikon is leginkább egymás társaságában mulatnak, ha mindketten jelen vannak. Mindent megosztanak a másikkal.
A híradós akkor is a műsorvezető mellett állt, amikor a válását, Daróczi Dávid vagy éppen édesanyja halálát próbálta feldolgozni. Andrea jó barátnő, gyakran szerveznek közös programokat, sőt családjukkal is olykor-olykor együtt pihennek, ez a nyaralás azonban más lesz, mint a többi.
Utaztunk mi már együtt családilag belföldön és külföldön egyaránt, de most csak ketten megyünk. Nemrég volt a születésnapom, Gábor lepett meg ezzel a Miamiba szóló repülőjeggyel. Claunak is úgy alakult az élete, hogy van még egy kis szabadideje, így gondoltuk, együtt elmegyünk. A nyaralás ideje alatt amúgy is Gesztesivel lett volna Panka – árulta el a Tények műsorvezetője, aki azt is hozzátette: sokat spórolnak a kiruccanás alatt, ugyanis drága szálloda helyett egy ismerősük éppen üres lakásában szállnak majd meg.
És hogy milyen lesz a pasik nélküli amerikai út? Bizonyára „trécselős", bulizós, vásárolgatós. – A környéket biztos felfedezzük majd, hiszen Miami gyönyörű. És persze nagyon sokat fogunk beszélgetni – mondta el Várkonyi Andrea. Liptai Claudiára is ráfér a pihenés, hiszen nemsokára újra munkába áll, így később esélye sem lesz kikapcsolódni. És noha mostanság minden szabadidejét szerelmével, Balogh Péterrel tölti, nem volt kérdés, hogy elmenjen a csajos kiruccanásra.
Köztudott, hogy Andival szoros a barátságunk – kezdte a szép színésznő. – Hálás vagyok neki, hogy engem visz magával erre az útra, mert régi vágyam volt, hogy lássam, hogyan készülnek Amerikában az ünnepekre. Egy ideig kétséges volt, hogy el tudok-e menni Panka sérülése miatt, de most már jól van, oviba jár, így semmi akadálya nincs az utazásnak – mondta Claudia.

Sztárhírek - Lilu lesz Ördög Nóri műsorvezető társa a Csillag Születik következő szériájában

Csajokkal hódít jövőre az RTL Klub. Három férfi után ugyanis Ördög Nóri (30) párja a Csillag születik újabb szériájában nem más lesz, mint Lilu (35).  Az X-Faktor csinos műsorvezetője a legutóbbi élő show-ban jelentette be, hogy jövőre újabb tehetségek jelentkezését várják, és megint társat kap maga mellé. Ezután mindenki találgatni kezdett, hogy vajon Sebestyén Balázs, Stohl András vagy Nagy Sándor miatt kell majd megint eldobnia imádott magas sarkúit. Lapunk információi szerint a csatorna döntése alapján hazánkban egyedülállóként most nem férfi-nő páros fogja terelgetni a kiscsillagokat. Nagyon örültem a felkérésnek, hiszen én ilyen jellegű műsort még sosem vezettem. Izgatottan várom már, ahogy a Nórival való közös munkát is. Azt hiszem, egyszerre lesz furcsa és izgalmas, hiszen bár nagyon jó a viszonyunk, még szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Nóri egy ízig-vérig nőci, nekem pedig inkább fiusabb a humorom. De talán pont ettől az ellentéttől lesz kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Persze teljesen más lesz ez a viszony, mint egy férfi-nő párosnál. Igazi úttörők leszünk, úgyhogy nagy kihívás ez nekünk – nyilatkozta Lilu, aki három lehetséges férfijelöltet ütött ki a nyeregből. Ördög Nóri párja ugyanis a Csillag születik első két szériájában még a jelenleg börtönbüntetését töltő Stohl András volt, aki jövő márciusban szabadul, így akár ő is betölthette volna Lilu szerepét, ahogy Nóri 2010-es x-faktoros társa, Sebestyén Balázs, vagy a harmadik Csillag születik műsorvezetője, Nagy Sándor is. Ez egy igazi formabontó ötlet volt! Én ujjongtam az örömtől, hogy Liluval dolgozhatok majd, hiszen a Reggeliben is nagyon jól működtünk együtt. – kezdte Nóri, aki szerint a ValóVilág műsorvezetője csakis jó hatással lehet rá. – Az biztos, hogy nem körömlakkokról fogunk majd beszélgetni. Lilu egyébként is nagyon jó hatással van rám, így semmiképp sem egy tüllös, habos-babos műsort fognak látni a nézők.

Sztárhírek - Alekoszt kidobta a barátnője

Összeroppant és kidobta Alekoszt (33) barátnője, Tünde (36). A nő ugyanis teljesen kiborult attól, hogy a görög valóságshow-hős beköltözött az ÖsszeEsküvők rezidenciájára, hogy ismét feleség után nézzen. Hat éve tapos meg, aláz meg, de eddig mindig megbocsátottam neki. Eddig mindig elnéztem neki az összes hülyeségét, a villát, a menyasszonykereső műsort, de most beütött valami. Nem elég, hogy kiderül, hogy esetleg mellettem megint volt valakije, de még be is költözik az ÖsszeEsküvőkbe, hogy megint keressen valakit magának, amikor én itt vagyok mellette! Ha akár egy héttel ezelőtt jött volna, és azt mondja, hogy velem képzeli el a jövőjét, és elvarrt volna minden más szálat, akkor lehet, hogy még mindig lett volna esélyünk, de így már nem! Ezt nem hagyom magammal tovább csinálni – zokogott a telefonba Tünde, aki szerint Alekoszt teljesen beszippantotta a show-biznisz, és már semmi mással nem foglalkozik, csak hogy minél többet szerepeljen. Teljesen megváltozott, a miliő miatt lett ilyen, aki nem törődik mások érzéseivel, főleg az enyémmel nem – magyarázta szipogva a lány, aki a TV2-n keresztül ezt szeretné közölni Alekosszal is. – Megkerestem a csatornát, hogy mondják meg neki: végeztünk! Teljesen kivagyok, már az idegeim is teljesen tönkrementek, egészségileg is rá fogok erre menni. Még mindig szeretem, de ő ezt nem tudja értékelni! Nem várok rá tovább! Megkerestük az ÖsszeEsküvők producerét, Hajdú Pétert (36), aki elárulta, valóban jelentkezett náluk Alekosz barátnője, Tünde, de hogy a nő üzenetének mi lesz a sorsa, az még kérdéses. Egyelőre nem döntöttük el, hogy elmondjuk-e Alekosznak a hírt, hogy a barátnője szakított vele. De hamarosan kiderül – válaszolta Hajdú.

Sztárhírek - Ez a való világ: Alekosz elhagyja az RTL-t, a TV2-n folytatja

Bombaként robbant a hír csütörtök délután: Alekosz beköltözik a TV2 valóságshow-jába. De vajon mit szól ehhez az RTL? Csütörtök délután a TV2 Frizbi című műsorának felvételére - amit vasárnap este tűz majd műsorára a TV2 - lesötétített, fekete Hummer limuzinnal érkezett meg a negyedik ValóVilág és a Szerelem a Legfölsőbb Szinteken sztárja, Nagy Alekosz. Az RTL egyik legkedveltebb és legnagyobb népszerűségnek örvendő arca Hajdú Péternek, a műsor házigazdájának felkonferálására kamerák előtt bejelentette: beköltözik a csatorna "rezidenciájára", az ÖsszeEsküvők című produkcióba. Akik ismernek, jól tudják rólam, hogy szeretek játszani. Éppen ezért lételemem, hogy játsszak. Májusban költöztem ki a villából, és az utóbbi időben elkezdtek elvonási tüneteim lenni - fogalmazott viccesen a ValóVilág okostojása, majd kijelentette: újra beköltözik, csak épp ezúttal a konkurencia rezidenciáját választja.
A STOP információi szerint a negyedik ValóVilág nyertesét exkluzív szerződés köti az RTL-hez, amely minden bizonnyal nem fél évre szólt, tekintve, hogy a többi villalakót két éves szerződés köti a csatornához. Alekosz - és a TV2 - lépése éppen ezért megdöbbentő.
A ValóVilág sajtóreferense, Dobsi Adrienn a STOPnak úgy nyilatkozott: amennyiben Alekosz valóban feltűnik a konkurens csatorna műsorában, szerződésszegés miatt jogi lépéseket kezdeményeznek a VV4 győztese ellen. Az RTL Klub és Alekosz kontraktusának részleteiről nem adott tájékoztatást.

Sztárhírek - Liptai Claudia elégedetten lépett ki a TV2 épületéből

Két nagy hír is felröppent tegnap a TV2 háza táján. Az egyik az, hogy a csatorna újra elindítja a sikerműsorát, a Megasztárt, a másik pedig az, hogy ezt Liptai Claudia fogja vezetni.
Felkapták a fejüket a TV2 munkatársai, amikor tegnap kora délután egy ismerős arcot láttak feltűnni a csatorna székházának udvarán. Nem más vonult ott diszkrét fekete kis kosztümjében, mint Liptai Claudia, aki mellett ügyvédje, dr. Beleznay Zsolt, és menedzsere Kende-Hofherr Krisztina lépdelt. A műsorvezető megjelenése azért keltett szenzációt, mert amióta a Mokkából önszántából távozott, csak ritkán tette tiszteletét az épületben. Még az a hír is elterjedt, hogy hátat fordít a TV2-nek és örökre eltűnik a képernyőről, ám a mostani látogatása ezt teljes mértékben cáfolja. Mint arról lapunk a korábbiakban beszámolt, a kereskedelmi csatorna egy visszautasíthatatlan ajánlattal, egy általános szerződéssel kereste meg a színésznőt. Tegnap jött el az ideje annak, hogy Claudia alá is írta az újmegállapodást. A Bors úgy tudja, hogy ezért egy tisztességes összeget kap, amely még növekedhet, ha Liptai elvállal például egy-egy nagy műsor vezetését. Minden bizonnyal leghamarabb a Megasztárban láthatjuk, ami tavasszal kerül képernyőre. A színésznőnek tehát minden oka megvolt arra, hogy elégedetten távozzon a TV2 épületéből. Ez jól látható azokon a képeken is, amelyet a helyszínen a Bors fotóriportere készített. Megkerestük a színésznő menedzserét, Kende-Hofherr Krisztinát, aki nem kívánta kommentálni az értesüléseinket. TV2-es ügyekben a csatorna engedélye nélkül nem nyilatkozhatunk – mondta szűkszavúan. Ezért Kiss Péter programigazgatóhoz fordultunk. Claudia az egyik legnépszerűbb televíziós sztár, a TV2 meghatározó műsorvezetője. Az elmúlt időszakban számos találgatás jelent meg a személyével kapcsolatban, ideje, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, bár nem volt képernyőn az elmúlt hónapokban, természetesen tagja volt a TV2 csapatának, és a jövőben is számítunk rá. Mi sem bizonyítja ezt jobban,mint hogy néhány részletében megújítottuk a TV2 és Claudia közti szerződését – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Ircsi és Csoki küzd Marci és Kati mama ellen az ÖsszeCsapáson-ÖsszeEsküvők

A rezidencián élőknek ma sem volt könnyű dolga.
Döntés előtt álltak. Meg kellett nevezniük Marci és Kati mama ellenfelét. Továbbá ott volt a Niko-Ricsi ügy, mellyel a lányok lakosztályára visszatérő fiataloknak el kellett számolniuk. Az ÖsszeEsküvők legutóbbi adása ezúttal sem szűkölködött eseményekben iko és Ricsi nagy port kavart estéje véget ért. A másnap reggel kínosan indult. Tisztában voltak azzal, hogy hamarosan vissza kell sétálniuk a lányos lakosztályba és színt kell vallaniuk. Kezdetben azon gondolkodtak, hogy hazudniuk kellene, ám visszanézve a felvételeket szembesültek a tettükkel. Niko önmagát is gusztustalannak tartotta és elmondása szerint  legjobban ezt a cselekedetét bánta mióta beköltözött az ÖsszeEsküvők házába. Belépve a lakosztályba fagyos hangulat fogadta őket. Niko és Ricsi késlekedés nélkül félrehívta Mónikát, hogy színt valljanak neki. Mónika a tények meghallgatás után faképnél hagyta őket, majd magányosan sírta ki magát, míg Marci a vigasztalására nem érkezett. Marci tudja, hogy Nikó sajnálata csak színjáték és taktika áll a tettei mögött. Ricsit azonban hibásnak tartotta, amiért belement ebbe a szituációba.
Gyakorlatilag mindenki elítélte Nikó tettét, de Ági mama azt mondta továbbra is Niko mellett áll, emellett azonban Mónikát is vigasztaló ölelésben részesítette. Csenge is kifejtette ellenérzései Nikóval szemben és nem is rejtette véka alá, a csábító szemébe mondta egyáltalán nem pozitív véleményét. Marci is elbeszélgetett a taktikázó lánnyal ám valószínűleg őt nem győzte meg ártatlanságáról.
Ricsi minden bátorságát összeszedve Mónika elé állt, ám csak még jobban felzaklatta a lányt. Ennek ellenére tudja, hogy Mónika szereti annyira, hogy meg fog neki bocsátani. Ricsi édesanyja Éva is kiborult a fia tette miatt és nem érti, hogy hogyan tehette ezt a fia. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy akkor beszéli meg fiával, ha ő kezdeményez, azonban azt elmondta, hogy ha ez a játék része volt akkor egyedül kell a továbbiakban játszania.
Ricsi is kerülte az anyját, mivel tudta, hogy magyarázatot vár a tettére, de Mónit előre valóbbnak gondolta, így Évának várnia kellett a magyarázatra. Várt és kapott is magyarázatot, mégis értetlenül állt a történtek előtt, mivel Ricsi valós érveket nem tudott és nem is akart mondani.
A lányoknak egy anyóst kellett megnevezniük, akivel nem szeretnének  továbbiakban együtt élni. A lányok egyesével mondták el, kit szeretnének az ÖsszeCsapásra küldeni. Enikő Ági mamára, Mónika Ircsi mamára tette a jelét Csengével együtt. Diaz hasonló okokkal szintén Ircsire voksolt, Mása sem döntött másként, így ő is az Ircsi mama Csoki párosra tette a jelét. Renike csatlakozott előtte szólókhoz. Nikó a párokat féltve szintén Ircsiékre szavazott. Ircsi és Csoki hat jelet gyűjtött be, így ők lettek Marci és Kati mama ellenfelei a pénteki ÖsszeCsapáson.

ValóVilág: Dyát hívta párbajra Eszter

A Való Világ Villa Plázacicája nem érzi indokoltnak, hogy ő kapta a zöld kendőt, hiszen nem volt még komolyabb konfliktus közte, és kihívója között.
A Kihívás eseményei:
Balázs köszöntötte a jókedvű villalakókat, akiknek az este komolysága sem tudta kedvét szegni, még akkor sem, amikor Eszter kijelentette, hogy már eldöntötte kit hív Párbajra.
Eszter kiment a riportszobába, ahol a többi lakó nem hallhatta, hogy miről beszélget Balázzsal. A Karrierista lány elmondta, hogy nem bánta meg, amit Cristofellel kapcsolatban tett, ő ugyanis egyenes emberként vállalja a döntéseit, akkor is, ha azok hibásak voltak.
Attila, bár saját bevallása szerint alig beszél Eszterrel, úgy gondolja, hogy a Párbaj kihívója mindig hiteltelenné teszi magát konfliktusai közben.
Péter Balázs kérdésére válaszolva elmondta, hogy ha Eszter visszajönne a Párbajról, akár közelebb is kerülhetnének egymáshoz. A Valóságshow veteránnak nincs konkrét problémája a Karrierista lánnyal, de azt ő is elismerte, hogy nagyon rosszul alakította dolgait a Villában.
Természetesen szóba került a konfliktus, ami Esztert ilyen nehéz helyzetbe sodorta, ennek kapcsán Veronika mondta el, hogy még mindig nem tudott megbocsátani a lánynak, sőt ha lehet kapcsolatuk azóta csak tovább romlott. Eszter három perces monológjában először Dyára tért ki, akit kedvesnek tart, de nagyon sokszor nem ért egyet azzal, ahogy a Plázacica viselkedik. Dyán kívül még három név merült fel a Karrierista lányban, Veronikának, Verának és Shadinak volt még esélye, hogy megkapja a zöld kendőt, de végül Eszter Dya nevét mondta ki. A kihívott explaymate nem tartotta indokoltnak a döntést, hiszen szerinte még egy konfliktusa sem volt a jogász lánnyal.

Hazugság, hogy kirúgták Peller Mariannt

Peller Mariannt kigolyózták a TV valóságshowjából! - ehhez hasonló feltételezések láttak napvilágot. Ám a hír nem igaz! Peller Mariann a leghatározottabban cáfolta, hogy kirúgták volna az Összeesküvők című műsorból. Csúnya csúsztatások, ellenőrizetlen fél információk kiforgatása, ennyi van a rosszindulatú rágalom mögött! A műsorvezetőnő mindössze néhány napra tűnik el, hogy aztán új külsővel, tetőtől talpig megújulva térjen vissza képernyőre. Hogyan lesz ebből "kirúgás", nos, azt senki sem tudja, legfeljebb a hamis hírek kiötlői.

Gesztesi még mindig Claudiába szerelmes

Nincs lezárva a kapcsolata Claudiával – árulta el Gesztesi Károly. A színész nem titkolta, most is mély érzések kötik volt feleségéhez, hamarosan megjelenő könyvének főhősnőjét is ő ihlethette. Színházi karrierjével, megjelenő könyvével kapcsolatban fogadta el Hajdú Péter meghívását Gesztesi Károly, ám a beszélgetés egy romantikus vallomásba torkollott. A színész ugyanis elárulta, hogy regényt ír egy kommandós főnök életéről, amelynek egyik női főszereplője Lendvai Klaudia. Én szeretem Claudiát, szeretem, mert ő Panka anyukája, meg egyébként is szeretem – mondta Hajdú kérdésére a színész, majd kicsúszott belőle egy féltve őrzött titok is: kapcsolatuk a válással még nem ért véget.
– Most már más életet élünk, de semmi nincs kizárva. Csak a szikra kell – mondta, majd később hozzátette: „múltkor meghatódtam attól, hogy beszélnem kellett róla, és elcsodálkoztam, miért sírok”.
Valóban nehéz lehet eltépni a kötelékeket, hiszen Gesztesi és Liptai éppen tíz éve, esett szerelembe, amit a házasság, 2006-ban pedig kislányuk, Panka születése pecsételt meg, majd – viszonyuk megromlása után – tavaly tavasszal elváltak. Kapcsolatuk azonban közös gyermekük miatt sem érhetett véget. A csepp lány pedig nemcsak a szülők rendszeres találkozásáról gondoskodott, hanem az egymás iránti érzelmeiket is felerősítette. Mindehhez az is hozzájárulhatott, hogy a színészt a közelmúltban megérintette az elmúlás szele. Egy edzőteremben rosszul lett, elájult és arra tért magához, hogy a szívét masszírozzák.
– Az ilyen pillanatokban sok minden átértékelődik az emberben, és felerősödnek az érzések, amelyekről a hajtós mindennapokban hajlamos megfeledkezni.
– Claudiával nagyon jól működik a kapcsolatunk, és a rosszullétem óta másképp látok dolgokat, és másképp viszonyulok az emberekhez. Hozzá is – tette hozzá sokat sejtetően Gesztesi.
Szerettük volna Liptai Claudiát is megkérdezni arról, hogy szerinte is van-e esély a kapcsolatuk felmelegítésére, de lapzártáig nem értük el.

Sztárhírek - Liptai Claudia a gyászt nem külsőségeiben hordja

Hófehérbe öltözve búcsúzott egy évvel ezelőtt az édesanyjától Liptai Claudia, akit akkor teljesen maga alá gyűrt a gyász. Kati néni kérésére nem utazgat csupán azért a balatonszepezdi temetőbe a sírjához, hogy "meglátogassa", hiszen mamája halála előtt megígérte neki, hogy mindig vele lesz. Rövid betegség után tragikus hirtelenséggel elhunyt édesanyám. Kívánságaként a gyászt nem külsőségeiben hordom, hanem szeretném legbensőbb magánügyként kezelni. Ezért kérek mindenkit, ne zavarjanak mély fájdalmamban - nyilatkozott akkor szűkszavúan a színésznő-műsorvezető, akit édesanyja korábban többször is elkísért sajtótájékoztatókra. Színházi szerepben szeretett volna látni, de sajnos nem érhette meg. Ezért ha most néz engem, akkor tudom, hogy boldog, mert valóra vált az álmom, és újra színpadon játszom - mondta el a Pletykafészek egyik előadása után Liptai Claudia.