ValóVilág: Dyát hívta párbajra Eszter

A Való Világ Villa Plázacicája nem érzi indokoltnak, hogy ő kapta a zöld kendőt, hiszen nem volt még komolyabb konfliktus közte, és kihívója között.
A Kihívás eseményei:
Balázs köszöntötte a jókedvű villalakókat, akiknek az este komolysága sem tudta kedvét szegni, még akkor sem, amikor Eszter kijelentette, hogy már eldöntötte kit hív Párbajra.
Eszter kiment a riportszobába, ahol a többi lakó nem hallhatta, hogy miről beszélget Balázzsal. A Karrierista lány elmondta, hogy nem bánta meg, amit Cristofellel kapcsolatban tett, ő ugyanis egyenes emberként vállalja a döntéseit, akkor is, ha azok hibásak voltak.
Attila, bár saját bevallása szerint alig beszél Eszterrel, úgy gondolja, hogy a Párbaj kihívója mindig hiteltelenné teszi magát konfliktusai közben.
Péter Balázs kérdésére válaszolva elmondta, hogy ha Eszter visszajönne a Párbajról, akár közelebb is kerülhetnének egymáshoz. A Valóságshow veteránnak nincs konkrét problémája a Karrierista lánnyal, de azt ő is elismerte, hogy nagyon rosszul alakította dolgait a Villában.
Természetesen szóba került a konfliktus, ami Esztert ilyen nehéz helyzetbe sodorta, ennek kapcsán Veronika mondta el, hogy még mindig nem tudott megbocsátani a lánynak, sőt ha lehet kapcsolatuk azóta csak tovább romlott. Eszter három perces monológjában először Dyára tért ki, akit kedvesnek tart, de nagyon sokszor nem ért egyet azzal, ahogy a Plázacica viselkedik. Dyán kívül még három név merült fel a Karrierista lányban, Veronikának, Verának és Shadinak volt még esélye, hogy megkapja a zöld kendőt, de végül Eszter Dya nevét mondta ki. A kihívott explaymate nem tartotta indokoltnak a döntést, hiszen szerinte még egy konfliktusa sem volt a jogász lánnyal.