Sztárhírek - Ez a való világ: Alekosz elhagyja az RTL-t, a TV2-n folytatja

Bombaként robbant a hír csütörtök délután: Alekosz beköltözik a TV2 valóságshow-jába. De vajon mit szól ehhez az RTL? Csütörtök délután a TV2 Frizbi című műsorának felvételére - amit vasárnap este tűz majd műsorára a TV2 - lesötétített, fekete Hummer limuzinnal érkezett meg a negyedik ValóVilág és a Szerelem a Legfölsőbb Szinteken sztárja, Nagy Alekosz. Az RTL egyik legkedveltebb és legnagyobb népszerűségnek örvendő arca Hajdú Péternek, a műsor házigazdájának felkonferálására kamerák előtt bejelentette: beköltözik a csatorna "rezidenciájára", az ÖsszeEsküvők című produkcióba. Akik ismernek, jól tudják rólam, hogy szeretek játszani. Éppen ezért lételemem, hogy játsszak. Májusban költöztem ki a villából, és az utóbbi időben elkezdtek elvonási tüneteim lenni - fogalmazott viccesen a ValóVilág okostojása, majd kijelentette: újra beköltözik, csak épp ezúttal a konkurencia rezidenciáját választja.
A STOP információi szerint a negyedik ValóVilág nyertesét exkluzív szerződés köti az RTL-hez, amely minden bizonnyal nem fél évre szólt, tekintve, hogy a többi villalakót két éves szerződés köti a csatornához. Alekosz - és a TV2 - lépése éppen ezért megdöbbentő.
A ValóVilág sajtóreferense, Dobsi Adrienn a STOPnak úgy nyilatkozott: amennyiben Alekosz valóban feltűnik a konkurens csatorna műsorában, szerződésszegés miatt jogi lépéseket kezdeményeznek a VV4 győztese ellen. Az RTL Klub és Alekosz kontraktusának részleteiről nem adott tájékoztatást.