Sztárhírek - Ők lehetnek 2013 RTL-es nagyágyúi

Számos pletyka kering a piacvezető kereskedelmi csatorna idei kínálatáról, melyeket most egy csokorba gyűjtöttünk. Az már nem titok, hogy idén is lesz Szombat esti láz. Ez a műsor korábban hatalmas sikert aratott, fináléját állítólag többen nézték, mint a foci-vb döntőjét. Legalábbis a műsor reklámjában ez hangzik el. Annak idején Ördög Nóra, Stohl András és Bereczki Zoltán voltak a Szombat esti láz házigazdái, idén Oroszlán Szonja és Csonka András lesznek, ám a táncosok személyét szigorúan titkolják. Hírek azonban keringenek, egyebek mellett Stohl Andrásról, Bálint Antóniáról, Gianniról, de Vastag Csabáról, Barabás Éváról és VV Anikóról is. Bár a kezdés időpontjáról hallgatnak az RTL-nél, állítólag az év első felében csendül fel majd a jól ismert szignál az RTL2-n.
A másik nagy talány a ValóVilág hatodik szériája. Bár azt szintén senki nem akarja hivatalosan elárulni, valóban lesz-e újra VV, de a legtöbben ezt már tényként kezelik. A műsorvezető személye ebben az esetben is találgatások tárgya. A legtöbben Stohl Andrásra tippelnek, állítólag ez lesz majd a nagy visszatérése. A partnere a hírek szerint ismét Lilu lenne.
Aztán ott van az X-Faktor 2013-as évada, ahol szintén több poszt betöltése vett fel kérdéseket. Nem tudni, hogy Ördög Nóra visszatér-e, miután megszületik első gyermeke. Amennyiben nem, úgy az RTL Klub nagy bajban lesz, hiszen Nóra személye szinte már összeolvadt az X-Faktorral. A pletykák szerint Stohl András, igazi Jolly Jokerként akár még erre a posztra is esélyes lehet. Ugyancsak ebből a műsorból távozik Malek Miklós, akinek székét egyesek szerint Tóth Gabi, esetleg Friderikusz Sándor venné át.
Ezek azonban egyelőre csak találgatások, a csatorna állítólag januárban kívánja elárulni, mi várható idén, kikkel dolgoznak együtt.