Sztárhírek - Kellemetlenül nyomulnak a férfiak a különleges szépségű Agárdi Szilvire

Agárdi Szilvi és Pál Dénes életében 180 fokos fordulatot hozott a The Voice műsora. Szilvi ugyan pont a fiú ellen esett ki a versenyből, de a párbajra való felkészülés alatt összekovácsolódtak.
Dénes számára még nem ért véget a verseny, bár utána sem lesz ideje a pihenésre, hiszen új megmérettetések várnak rá Szilvivel.
A két énekes sorsa – mindkettőjük örömére – összefonódott, ugyanis Szabó Zé és Molnár Tamás Szíveddel láss! című szerzeményével bekerültek az Eurovíziós Dalfesztivál Showjá-ba.
- Bízunk benne, hogy a nézők szeretni fogják a dalt. Annak is örültünk, hogy a párbajunk sokak számára megható volt, és azt írták rólunk az újságok, hogy egy országot ríkattunk meg – mondta lapunknak Dénes.
Szilvi hasonlóképpen lelkesedik karrierjük alakulásáért, a sikernek és az ismertségnek azonban van árnyoldala is. A tizenhét éves lányt ugyanis nem csupán jól nevelt úriemberek halmozzák el bókjaikkal, tolakodó üzenetekből is bőven kijut neki.
- Sok levelet írnak nekem a férfiak. Van, aki finomabban jelzi, akad, aki nagyon durván, hogy tetszem neki. Nem válaszolok, mert kellemetlen lenne megsértenem bárkit is - jelentette ki az énekesnő, aki a híresztelésekkel ellentétben nem szerelmes Dénesbe.
A fiatalok inkább testvérként szeretik egymást, Dénes így fivéreként védi a lányt.
– Sziszivel jó barátok vagyunk, és ez így is marad. Megvédeném Szilvit, ha egy fiú az akarata ellenére közeledne hozzá, kiállnék mellette bármilyen helyzetben. Még azt sem tűrném el, ha valaki rácsapna a fenekére – magyarázta eltökélten az önjelölt testőr.