Sztárhírek - Beindult a TV2: riválist kap az X-Faktor

Ezentúl nem lesz egyszerű az RTL dolga, hiszen ősszel új vetélytárs műsor ellen kell elindítaniuk az X-Faktor következő szériáját. A TV2 immár a magáénak tudhatja a holland gyökerekkel rendelkező The Voice (A Hang) nevű show-műsort, melyet Angliában és Amerikában is milliók néznek. Ez a műsor inkább „hangválogató”, semmint tehetségkutató, itt képzett énekeseket versenyeztetnek. A műsor kizárólag úgynevezett prémiumkategóriás sztárokkal dolgozik, az amerikai változatban Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine és Blake Shelton a zsűri tagjai, akik háttal ülnek a versenyzőknek, így tényleg képesek kizárólag a fülükre hallgatni.
A show népszerűségére jellemző, hogy a múlt héten kilenc és fél millió ember nézte az adást a reklámozóknak oly fontos 18-49 éves korosztályban.
A Bors információi szerint az RTL Klubnak azért is oda kell figyelni a konkurenciára, mert a TV2 a The Voice-ra magához csábított több volt X-faktoros és valóvilágos műsorkészítőt is. A sorozatwiki.hu információi szerint a The Voice költségvetése költségvetés elérheti a 700-800 millió forintot.
– Valóban rendelkezünk a formátum jogaival, dolgozunk a műsoron, folynak az előmunkálatok – nyilatkozta lapunknak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője. – Arról azonban, hogy pontosan mikor kerül képernyőre a The Voice, most még nem adhatok tájékoztatást. 
Apróhirdetés feladás NEThirdetes.com